打印 上一主題 下一主題
收起左側

當年世紀帝國點解會同斯文打起上黎?

回復 23# chipanff

依件事都唔係好耐之前 如果唔係殺狼就唔會同斯文一齊打斬斯
回復 支持 反對

回復 31# 紫龍EX

殺狼咩事先??我玩番巨商都商1轉商2果時228左半年殺狼都解左
回復 支持 反對

我在斯文身邊一段長時間的 感受, 他是非常難做, 完全的 三殺位

斯文 , 他是一個出色的領袖, 他面對困難比非常之大, 不停面對 大規模攻城投城, 壓力, 流言, 或惡意中傷

我們資本比對面少好多, 不論投城能力, 裝備能力, 差好多

如果行錯一步, 計策一失效, 自己人好大可能全減, 被對家趕出GAME

他處理問題非常出色, 有效, 人事非常好, 管理能力卓越, 完全打敗對手攻勢

當時現如果不是朋友, 團友, 各大團領袖 , 攻將 , 幫助我們都是會失敗

斯文聯盟 當時同 對方聯盟 , 戰力比例, 大約 6 VS 3.5 左右,

..............................................................................................................
斯文後期因為事業順利 工作忙, 沒有時間上巨商, 由我代理斯文團一年時間

當時有好多死敵 , 已經變做了朋友, 或已經中立, 關係和諧了

斯文聯盟 當時同 對方聯盟 , 戰力比例 8 VS 2.5-3 左右, 攻城對方應該好難打

但是我都覺得非常非常難做, 好像三殺位, 如果行錯一步, 計策一失效, 好大獲

我本人方針 , 都是聯合防守, 我同對家都是各有各玩, 非必要不攻城
...........................................................................

天魔, 點點, 一博, 小4  他們人品好, 好好人, 為人有正義感, 有義氣

令人信任

所以2年以來, 非常強勁
回復 支持 反對

果排開始玩巨商,有無團友仲有上樂古?
暗號:C MAN 9!!!!!!!!!!:lol:
回復 支持 反對

回復 33# fpeter

天魔人品好就唔會20幾個人打我1個啦-,-點點唔洗講有錢但無品
回復 支持 反對

同學們大家好:)
回復 支持 反對

回復 36# hkmnop

潛艇都上潛囉-,-真係好耐無見了
回復 支持 反對

回復 33# fpeter

很久沒見XD
回復 支持 反對

留名等睇此post於不久將來發展成罵戰聚集地;P
回復 支持 反對

回復  fpeter