查看: 2298|回復: 20
收起左側

分享我個ac既半生[多圖.舊圖.新圖]

果陣未轉主既都會去銘介打個幾鍾升lv
會有人拎豬肉/三色掛賣。會有人搶怪,可能要去打銘像。

死商呢D老手唔洗講啦,一陣第一時間上分身卡人地商一/商二。果陣真係幾多人!!

果陣既愛將,天地毒殺可以係幾高攻既2轉,一下毒一下冰,又型又痛!!

果陣既市街,第一次入黎仲唔識出番去。

努力升lv仲要打15級,真係好難,打左好多次先成功!

時代既結束,同時係新既開始。

果陣改檔,是巨商第二個樂趣,呢個果祖2既飛鷹改做軍曹
改版後,呢把野係新手一定要有,果陣都2億幾(好似係),買唔起自己打

洗信洗信洗信,食幻獸係巨商幾高既成就(果陣)

未改版既馬,血格長到睇唔到,果陣型好多!!

好似係10周年活動,易GM送野同GM放怪出黎打下,人山人海(成功易到GM好似送廢物{:15_770:})

沖上200Lv,封頂。

抽裝抽到太手..灰
三億太鞋,大家買過未?

無聊沖裝..到呢加都未學識

玩巨商真係太耐太多圖..所以去到最後..經歷咁多..都唔捨得

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2樂點 +50 Bravo! +1 收起 理由
聶羅阿瑪特 + 1 內容精彩
C小旋風 + 50 最後的回憶

查看全部評分

回復

愛莫LOL 市街企滿人既圖LOL
回復 支持 反對

你唔算好耐啫
回復 支持 反對

回復 3# 六點半呻吟

你幾時開始玩??我係出攻城同千年湖升LV架年代開始
回復 支持 反對

支持
不過暫時冇時間睇哂全部.
返黎再留言
回復 支持 反對

舊時要爭怪,又有人擺攤既冥界真係好想見識下

以前D裝都好簡單,升到15X都繼續用斧頭

宜家漢槍就唔乜值錢了,個個話低攻
但係哥個年代,有範圍技既武器真係少之又少.又冇宜家既邪毒杖.貴都好正常

人又多又有氣氛,怪唔知得個個老手都鐘意以前既巨商多D啦
回復 支持 反對

最有感觸係死ser
回復 支持 反對

樓主果陣己經有烤豬排HA
烤豬排之前係祭主豬肉,
有炸豬排果時已經有冰血神殿.
回復 支持 反對

當年係小0爭怪升LV
西2既年代…好辛苦升完之後就改廢左...勁灰...
回復 支持 反對

仲有鯊魚變身書..卡位要用到..
仲有果陣GM真係會做野..有次睇TV唔小心卡左怪.
第日比人飛左去海中心
回復 支持 反對