打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵陣研究] 日本巨商 好像會考慮回收港服的數據?

意見接受,一切照舊
一個客服點會答到你
回復 支持 反對

回復 26# imDaedalus

抽D有品既人過去OK?
其實中國人不嬲好無品
回復 支持 反對

回復  imDaedalus

抽D有品既人過去OK?
其實中國人不嬲好無品
神之息 發表於 6-6-2015 18:44

人多好難提升人口素質......所以中國先要推行計劃生育
回復 支持 反對

回復  肥_文

台巨都唔想啦-,-我個個放左幾多錢入去玩台巨按收左港巨我地咪=傻仔同咪E家731收檔都令 ...
chipanff 發表於 6-6-2015 18:30

要過的掛佬一早過左台 , 現在只有不用掛, 或 因為友誼上巨商 , 如果ACC 不能轉台, 應該好多人直接退巨

你不用想太多 , 港巨完了, 都不會太多人轉台

因為再升一個ACC 根本不太多人想升
回復 支持 反對

作為日巨玩家,個人立場唔希望日巨接收港巨數據。無論係保留咩都好,外掛都係直接得益。樓主話保留 ...
imDaedalus 發表於 6-6-2015 16:31

分析得好好...其實其它服比我地入得去玩已經係好好既待遇黎

雖然我都係港服玩家,但真心覺得合服係一件損人既事
回復 支持 反對

回復 22# YoGil

咩打擊唔打擊,而家就係有班人唔肯接受現實,成日咩都以為可以搏番黎
沒人想港巨PK,但而家重點係我地面對緊既公司係爛橙,佢上當初做網上遊戲的目的係想吸引人玩網遊,
但都10幾年,你睇下佢個發展係點,做網遊求其,亂係網遊入面加野,管理差。
單係管理差已經係死罪,如果唔係點解港巨咁鬼多外掛,佢仲要做吸血貴利王每日用福袋回水

仲有一樣野,你地成日搵佢同日巨比,日巨公司同港巨公司規模入面,日巨細好多,加上公司新轉手,佢唔會傻到係新環境下比自己壓力

我自己港巨都有AC,用左好多錢玩,佢摺埋你估我唔肉痛,但有咩計,佢摺此終係事實,仲有都如果港巨真係轉手,佢應該係公布果日公布埋出黎,但佢只係公告佢被消失消息,咁即係代表佢玩完。你地係咁講有鬼用咩,係有成意就先係FACEBOOK同橙網公告補償,重點係佢咩都無就同我地SAY GOODBYE

之前有D人話上平機會消委會PORT佢,你睇下結果就知...

我講左咁多打擊既說話你鐘意聽仰或唔聽,但呢D只係我個人睇法,你鐘意持續同橙傾我唔介意
但我想講既係,呢到有打工仔,學生,你地同呢個資本主義社會打係一件好難既事,你如期叫一D小網遊公司接收,不如搵下有沒一D大公司收,因為佢地此終大把水,接收左港巨數據肯大改變
回復 支持 反對

回收港巨一定沒可能,你明白道理,AVT為例或者某間電視台,你有錢,仲會扔錢落AVT度?只要你有錢,有心,扔錢其他服,你一樣可以玩清醒下啦
回復 支持 反對

唔好FF了
回復 支持 反對

但我感覺人地係笑笑口回應"會參考下你意見"
imDaedalus 發表於 5-6-2015 10:52

好明顯啦...佢話台巨考慮回收港巨數據都冇咁離譜.
港巨同日巨完全係兩個世界,
營運唔同, 語言唔同, 文化唔同.
一睇到個標題就知只不過係幻想.

而且就算真係回收比日巨我都唔想啦,
係就係唔捨得, 但係港巨咁多外掛,
廢事搞埋人地日本個環境,
咁樣好自私.

回復 26# imDaedalus

認同,
雖然乞討求帶果d應該好多個ser都有,
但係港巨外掛比人多, 亂搶城既人又咁有錢周圍扔,
比佢地去其它ser就好似放老鼠入米缸.
回復 支持 反對