收起左側

[商團討論] 早期真正巨商的集體回憶(請大家補充)請真正XX年玩家入來

都要完啦 轉服玩
回復 支持 反對

999惡熊同500真聖打到人都癲
lugia 發表於 14-6-2015 17:13

真聖女王射兩下就死了 T_T

我覺得食屍鬼先係惡夢....搵怪搵死人
Minglun 發表於 14-6-2015 18:13

其實2F最後
3F條樓梯格尼有一堆係度
只係要一隊一隊打
回復 支持 反對

早期巨商真係自己一手一腳去打,海底王係好熱門,之後就巫女惡熊海神秦始皇果邊
仲記得當年小學返下午校,朝早照同FD組隊打怪,真係好熱血
回復 支持 反對

有個重點無人講
當年課金同依家點同呀..

真係早午餐唔食 來課 一個月洗幾千係超級豪了

依家有小學雞500蚊搭巴士 以前無呢隻歌仔唱

:sleepy:當我退巨個陣 個帳連裝賣超過3萬.. 係無幻獸TIM呀
回復 支持 反對

有個重點無人講
當年課金同依家點同呀..

真係早午餐唔食 來課 一個月洗幾千係超級豪了

依家有小學雞500蚊 ...
傻浪浪 發表於 14-6-2015 23:07

以前中學時代
唔飲唔食咁濟 死慳死頂
半個月先勉強有本入藉
一到新年有利士錢即刻貨返幾本孫子返黎
以前洗果一千幾百 真係當自己付出好多架

而家? 一千幾百?
一個月就等於以前兩年了;P
回復 支持 反對

仲有多2樣補充....

-以前PK場係強制PK

-你開戰鬥模式定和平模式 , 人地都會見到你用咩武
回復 支持 反對

1.芭蕉扮高芭
2.以前連裝兵係叫連EQ, 而連裝係單指連武器, 5計身同介(當然有人會連金指)
3.以前叫金介係指40介
4."買到就密我"兵賣5E
5. 以前符叫做fu
6. 以前羊馬符3000M-5000M, 有時羊高D有時馬高D, 鼠1500-1800M, 仲有牛符都有人用800M
7.血驢
8.研究大定, 儒生D圈圈密D無咁易定漏, 象女D圈圈範圍大D
9.回血, 道士視野最遠, 破戒補血最快
10.加力量可以大定/冰釋耐D
11.學得一雙神眼, 去到大田快過錢塘江既重覆發話, 都睇到自己想要既野
回復 支持 反對

1.芭蕉扮高芭
2.以前連裝兵係叫連EQ, 而連裝係單指連武器, 5計身同介(當然有人會連金指)
3.以前叫金介係指4 ...
foolruner 發表於 16-6-2015 15:50

如果以講叫法既話
以前唔係好多人識打字
一堆人賣兵 又唔識英文
淨係識係度叫 sell man ;P

密人果個就問 what man do you have
跟住就答 what man do you want
結果就係入戰睇下人地有乜兵賣;P

講到市街  以前市街就好似日本個活動地圖咁
地下有D圓圈  擺擋只可以企入D圈入面擺 或者外圍果D板
企係中間果D一定比人擋晒 所以識簡位一定係企係圓圈個邊 有幾踩界得幾踩界
仲要搵正最下面黎企 包無人擋住自己:lol:

同埋以前市街好細 , 加外只有朝鮮市街
之後出四國市街 每個市街都有捷徑飛去其他國市街
出左四國市街咁耐都無人用過其他三國
跟住先縮水變返一個 左右下變為其他國家既出口 同埋將市街變大
變大左無幾耐之後比外掛攻陷 樣樣野都十億八億以上
出埋新既拍賣系統之後 市街入面更加無人

雖然舊拍賣本身都無人玩(1蚊拍賣會除外);P
回復 支持 反對

如果以講叫法既話
以前唔係好多人識打字
一堆人賣兵 又唔識英文
淨係識係度叫 sell man

密人果個就 ...
落難軍人 發表於 16-6-2015 17:02

太多野講5哂, 10年

我仲記得有個叫_笨奶_(商一)既人會CHOK個擺檔寫2轉倉, 其實賣緊1轉倉, 但有時佢爆錢.....
仲有死左SER仲可以繼續密人
昆狗狂重易, 收高LV兵, 打少個0, 但最後一次易我有朋友會轉左隻1LV兵......
於是有次1LV雞女佢可以賣左1600M
回復 支持 反對

唔知有冇人記得啦,早期大家好都鍾意去海底王到招d勁人組佢升LV
以前海底王個時 一有人後面照住2轉既話好多人都會密佢話+++++
然後當死左主既時候 好似係釜山? 個條入海底洞個位,
有個位淨係企到一個人就入唔到去既,成日都有人掉D野係地下
然而就有幾個人圍住去希望執到...(有冇人明@@?)
仲有聽朋友講過,有其他玩家因為知身上有5E擺檔D人就買唔到,跟住1蚊賣馬尾個種值錢野,
但有人因為入市集前用過捷徑,跟住又唔記得,就咁比人買左個D1蚊野(有冇人認係你?)
回復 支持 反對