收起左側

[商團討論] 有冇人可以幫幫我?

我昨晚開始玩外國ser但唔知點解今朝就比人封左號.....我打算再開個新號玩,想問下有冇人可以帶下我?想開個日本妹玩,不過我知日本整體最廢,不過想玩版3
回復

我昨晚開始玩外國ser但唔知點解今朝就比人封左號.....我打算再開個新號玩,想問下有冇人可以帶下我?想開個日 ...
pkpk21pk 發表於 2015-6-11 04:48 PM

路中心掛機或者入戰搶怪一定比人封。唔爬文就自己犯左我就唔多評論
回復 支持 反對

應該唔關事囉,我企係冇人去既地方,我聽講係因為有人投訴邢美服好膠咁咩都唔查清楚就封我號.....但我又奇怪.....冇人睇到我點會有人投訴....如果係今晚我就信haha
回復 支持 反對

應該唔關事囉,我企係冇人去既地方,我聽講係因為有人投訴邢美服好膠咁咩都唔查清楚就封我號.....但我又奇怪. ...
pkpk21pk 發表於 11-6-2015 16:17

你應該係開左分身AC?? D AC名好一係列

佢唔比人多開
回復 支持 反對

路中心掛機或者入戰搶怪一定比人封。唔爬文就自己犯左我就唔多評論
finaldream 發表於 11-6-2015 21:25

搶怪原來都會被封...又上左寶貴一課
好彩我平日都將最好既公民素質帶入隻game度玩遮

話說...有冇貼係講國巨 封ac常見原因 大全嫁...?置頂哥個基本資料post冇提到...

真心唔想hi野
回復 支持 反對

搶怪原來都會被封...又上左寶貴一課
好彩我平日都將最好既公民素質帶入隻game度玩遮

話說...有冇 ...
聶羅阿瑪特 發表於 12-6-2015 01:26

欣賞你既公民素質
不過常見既亦都只係打怪地方掛機 擺檔 講粗口 或者答錯數學題
用外掛更加唔洗講

另外個人建議 地上面既野 無論係咩都最好唔好汁
回復 支持 反對

欣賞你既公民素質
不過常見既亦都只係打怪地方掛機 擺檔 講粗口 或者答錯數學題
用外掛更加唔洗講

...
下..唔係掛 發表於 12-6-2015 09:29

點解唔好汁==?
我初入國巨仲打緊新手任哥時d捷徑費都係靠執垃圾賣npc賣番黎=.=
回復 支持 反對