打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 新手100E 明單國點起手

新手100E 明單國點起手....遲下會食孫子,轉國~~~

同埋兵陣點組
回復

買隻225大刀武士/印刀 上句刀225套 帶自己升
回復 支持 反對

大刀洗吾冼轉埋,轉左用到武技?
回復 支持 反對

回復 3# yauyickwing

其實100e 單國明朝 錢唔多夠
    225大刀轉印刀 裝句刀加225套 己經100e以上 如果買得起 咁一定玩埋無想300 姐係加多50e左右  總數200e左右

如果平玩 可以孔2 項2 加 祖2/燕 以上起碼200兵轉 用太3寶 項2武器用青/赤槍
要祖2就要有 一隻mp女用180/200符 放冰牆 可以打食魂升
孔2用黎打天用 項2 清怪升lv 祖2全血頂怪
食晒孫子可以轉埋 燕2 天使 是但加多隻
單明就係咁
但單國 後期好難玩 後期一定要有 金 巨 先夠頂
回復 支持 反對

225套係咩??
回復 支持 反對

回復 5# kcmclan

天王套
回復 支持 反對

睇你一開始邊隻做主力先 你之後玩神既 唔洗用印刀都可以 一隻白虎都可以升上去
同樓上一樣收隻200長槍武士上三寶 青/赤槍 收隻200大刀上三寶 鬼火劍 收隻200MP女+180符/200符就有得封冰可以省一個帥位 孔明2就睇你自己  呢隻野過左段同打完空怪任就無乜用 因為技能會卡 成日打空炮
呢個陣主力就係項2 跟住單國升信到90-95就轉國升到100合神 當然你有耐心可以單國100信

唔玩神既話 建議你加多D錢收無想300大刀+句刀+密套 一隻夠你單國玩哂 帶升又得打任務又得 其如要多隻高LV轉上去既祖2 燕/有符既MP女就足夠 +隻孔2打天 呢個係比較簡單既玩法

最好明>朝>台啦 始終台男技能比較好用 到最後都好難用主角出力 如果你隻明主單國升到225 咁我無野講 另外咁轉係因為朝鮮請左金2先再轉台灣請巨2+台男
回復 支持 反對

如果不用項2 當主力可以嗎,可以用誰.
因為聽講項2唔好用,,,
回復 支持 反對

100e 唔多夠用
回復 支持 反對