打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 要錢定要回憶?(得知港巨要執所以返蒞回到當時)

話說我都算係一個巨商既老手(幾年前個時應該係
知道港巨要執個時我不自然地上左網,GOOGLE左(樂古巨商)
入左呢一個帳號(其實仲有個先係用得最多,但唔記得左個密碼)
睇翻自己以前個D帖,個刻既感覺終於都明白咩叫做光陰似箭(喂!上堂老師無教咩?   
仲望見一班同我一樣係到想當年(如何回到當時,還無外掛的那時?  
由個日得知之後到今日(我都唔太記得幾時添...),唔知點解自己每日都會上一上(樂古巨商)
望下到底幾時先有係GAME到識得既玩家朋友返蒞傾兩句咁?(可能識人小啦,依家都仲未見到有//哭哭 )
算啦我都知有好多野都係講不出聲xN(關_英咩? )
但其實我今日開帖主要既目的就係呢!咁大家都知港巨都就黎真係正式關服,有好多野都已成定局(我知仲有好多人希望呢件事唔好發生//我都一樣.)
(算啦算啦,OS:你真係太多廢話嘞!(okok!))
咁我岩岩入左一入交易區?我見到仲有人賣港巨D野(其實都好正常既咁到最尾都想可能賣返小小錢)
(但價錢會唔會太過當其他玩家傻仔呢?/////////((關你鬼事咩 ::係係係!)
雖然我明白每個人都有自己做任何野既權利...但(你)會唔會仲將D就黎消失既野都賣到咁貴(望到呢到既絲爸打:我把刀呢?
總結啦下 我純粹想知大家既做法係點?
問題就係:
你會點樣處理巨商入面既野呢?
(睇到眼殘?對唔住....咁多位大大 我錯 (D公仔可愛我先用咁多咋!)(樓主是絕對旺角命(網絡世界比我煩膠一次咁多 )
單選投票, 共有 61 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

係咪我太耐無用樂古-.-D公仔變晒數字加符號...."
試下先...
{:14_700:}{:14_716:}{:14_708:}{:14_709:}
回復

見到交易區仲有人賣咁貴...笑左.
但我諗都係人地辛苦得來所以咁姐
回復

留低佢,保留到最後一刻,到到731哥時如果個身乜都冇會更加傷感

你估真係本來無一物,何處惹塵埃咩...
回復

:lol:呢個主題同現實有得比較
當然巨商最仆X 係橙啦

受害者都係玩家姐

我幾服個班賣野既人...... 人地明碼實價 無咩問題 問題有人要咩:L
回復

D裝 早在一年半年前賣晒 都拎返唔少走,
之後日日都係企街 當MSN咁用,
失去既都係同班團友歡樂既時光:'(
回復

真係睇到眼殘 要skip d 符號黎睇
Btw 我會送比fd
回復

我個AC 比左團員玩了.
回復

上一上線見到變左死城 之前都唔會
回復