查看: 38737|回復: 80
收起左側

大家覺得點先會提升到nakuz人流呢?

轉型?
創新?
增強資訊性?
爭取多d成為game官網論壇?
回復

online game條路已經冇得再發展
GAME果方面就可以發展手機GAME加電腦GAME
回復 支持 反對

online game己經唔洗講,轉型休閒又冇競爭力。最大問題係個壇知名度唔夠。
回復 支持 反對

online game條路已經冇得再發展
GAME果方面就可以發展手機GAME加電腦GAME
∼>風<∼ 發表於 12-7-2015 15:29

電腦game係指單機?
回復 支持 反對

online game己經唔洗講,轉型休閒又冇競爭力。最大問題係個壇知名度唔夠。
我思故我在 發表於 12-7-2015 16:59

知名度高→多人→有競爭力

咁要點提升知名度呢?

game方面R下D GAME官網link入黎做官方論壇你話得唔得呢?
想當初我都係因為sdo官網有個官方論壇link link入黎我先至入左nakuz

休閒方面要提升競爭力我就真係諗唔到了XD
回復 支持 反對

知名度高→多人→有競爭力

咁要點提升知名度呢?

game方面R下D GAME官網link入黎做官方論壇你話得唔得呢 ...
聶羅阿瑪特 發表於 12-7-2015 18:04

要將個壇定位左先有得講提升知名度,眼下以前熱門既online game都相計結束營運,亦都係樂古大量流失人流既主因。要搞都係搞手機遊戲或者休閒,而兩者之間似乎手機遊戲較可取,畢竟貼近樂古一貫以來既路線,但係點樣去令出面既人入黎又係一個問題。
回復 支持 反對

要將個壇定位左先有得講提升知名度,眼下以前熱門既online game都相計結束營運,亦都係樂古大量流失人流既 ...
我思故我在 發表於 12-7-2015 20:10

手機game都有官網,而且手機上網其實都入到黎樂古,如果做到d熱門手機game既官方論壇可能會帶旺到樂古
回復 支持 反對

手機game都有官網,而且手機上網其實都入到黎樂古,如果做到d熱門手機game既官方論壇可能會帶旺到樂古 ...
聶羅阿瑪特 發表於 12-7-2015 22:51

而家手機盛行,如果樂古可以有app就好好多。
回復 支持 反對

而家手機盛行,如果樂古可以有app就好好多。
我思故我在 發表於 12-7-2015 22:53

重新執過個版面啦
依家好多個版都已經冇人流
回復 支持 反對

重新執過個版面啦
依家好多個版都已經冇人流
∼>風<∼ 發表於 12-7-2015 23:07

有d兩年以前開落既新版塊,到宜家post都未夠1頁,0新貼0人流...完全佔位置
不過del版昵家野都係要搵管理員,同埋好似冇咩del版準則

雖然有既話我諗好多版塊要886
回復 支持 反對