收起左側

新手起動包(土豪版)

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  小商賈

吊你老母.識唔識睇人話架!
土豪知咩野勁就課金整咩.你咁都仲講得>土豪唔用腦真分析唔 ...
永恆之靜溢 發表於 16-9-2015 12:35 AM
我個ac唔算真土豪都可以企定定比怪打9放麒麟技就完場
回復 支持 反對

回復  小商賈

吊你老母.識唔識睇人話架!
土豪知咩野勁就課金整咩.你咁都仲講得>土豪唔用腦真分析唔 ...
永恆之靜溢 發表於 16-9-2015 00:35

第一,你要說按我發帖討論,請按我土豪的定義
第二,要你告訴他們哪些兵強,我想土豪都無腦
第三,就當土豪是你說的無限金錢,你無見過土豪而無腦的人,就別開口,就是
第四,全陣高抗要升級,天使台柱召怪要放技,一死再召要反應、冷靜,青龍符減速要開符,怪未到要打到死,技術已經很高
部分怪2-3秒內會走到陣中,天使台柱召怪找怪開符,需要練習和手速
對無腦人十分難,很多小朋友再土豪,都不懂得打食魂,被食魂一招怪力扣血秒
巨商有很多高攻怪,非台柱可以頂得住
第五,單看你說「D怪未行到黎」已經知道你不明白台男用處,4-6隊會直接攻擊全隊,高攻怪柱放稍慢都會死
第六,「D怪未行到黎攻擊己經死撚晒」那要抗何用?

惡毒的言辭和污穢的話語,不會使你的說話更有說服力,多花點心思於自己的論點上,用論點說服人吧

土豪畢竟非無限金錢,還需要計算花金錢的得失
回復 支持 反對

哈哈~~多謝晒~
回復 支持 反對

冇技術比你全陣250 神裝都保證你上唔到30段,外掛除外
回復 支持 反對

第一,你要說按我發帖討論,請按我土豪的定義
你的土豪定義
台巨50E只係一般玩家吧= =
3本孫子都買唔到 ...
魔界幻龍 發表於 16-9-2015 22:58

第一,命名問題,你不喜歡,我改名做「50-150E玩家」OK?再爭論土豪定義,恕不奉陪
在我眼中,新手完全未懂投資這個數,已經很土豪,因為這些錢有可能是學費,可能在你眼中要買下巨商才叫土豪吧,定義不同

第二,會去瞭解兵陣,已經不是無腦,多少十年玩家還在叫人用雷法師補血,多少十年玩家問我用劉邦補血好不好,多少十年玩家在使用4-5隻主力打怪,多少十年玩家問我為甚麼二轉後武器技能不能用

第三,我說的是無腦,不是會用多少錢OK?

第四,也許你太強大,無意識都能做出正確事,不過你可能未打過食魂

第五,青龍符要開符的,也不是甚麼都能慢

你還是試試升100信吧
回復 支持 反對

土豪真係亂玩都得...
任料收齊狂轉國...一直衝信直上神獸= =
回復 支持 反對

土豪只是有$ 但沒有技術 一樣死~
回復 支持 反對

土豪就唔止咁少野了
回復 支持 反對

宜家真係冇咩人咁得閒咁好心機寫野出黎分享

就算寫完出黎又要比人批評都繼續要寫