查看: 15666|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 中秋節活動送稀有黃金武器!限時滿額送!

親愛的玩家您好:

伺服器例行維護已於9/22(二)中午12:30完成並對外開放,歡迎您登入遊戲!

※獎勵置入:

●《強兵力器》活動一於維護時進行獎勵置入:紅利解碼器

※目前已知尚未修復的BUG如下:

●FB無法使用問題。

●厄鬥擂台-蠻荒水壩,部分障礙物透明化的問題。

發燒活動內容如下:

【災厄之章「襲擊:潰滅」改版】

據線報,在一個秘密研究室裡正秘密地利用收集到的資料,重現了以前BOSS們出現過的場所並將BOSS復活進行模擬實驗。

在事態擴大之前,必須將所有BOSS找出擊殺並破壞研究室才可以。

【S級任務【襲擊:潰滅】】

活動時間:2015/09/22維護後~2015/10/13維護前

【活動內容】

《活動一》

活動期間,進行災厄之章「襲擊:潰滅」經驗值/Point +100%

《活動二》

活動期間進行災厄之章「襲擊:潰滅」累積時間90分鐘+完成關卡1次=達成活動條件1次,達成18次的玩家,可獲得「精密強化材料(10個)」,10/13(二)維護後~10/27(二)維護前登入遊戲時,可獲得『超凡碎片50個、新武器必得工法組合包(1包)』

【注意事項】

-         限制4人以上房間才會累積

-         每個帳號每天限完成1次

【月之祈福與贈禮】

活動時間:2015/09/22維護後~2015/10/27維護前

【活動內容】

《活動一》

活動期間首次登入可獲得「月餅手榴彈」。

《活動二》

地圖晚上的天空會有滿月地圖裝飾。

《活動三》

1.      每天第一次登入,可獲得「新月祝福:經驗值/Point +1.5倍、超凡碎片1個」。

2.      累積遊玩時間達60分鐘,可獲得「弦月祝福:經驗值/Point +2倍、超凡碎片2個」。

3.      累積遊玩時間達90分鐘,可獲得「滿月祝福:經驗值/Point +3倍、超凡碎片3個」。

《活動四》

每日晚上21點登入時(21點前登入,且21點仍在線上),可獲得「超凡碎片3個」。

【注意事項】

-         「月餅手榴彈」使用期限至2015/10/27(二) 10:00一併刪除

-         滿月後效果持續90分鐘,90分鐘後滿月效果消失,需等待隔天重新獲得新月

-         1人以上房間才會累積遊玩時間

-         本活動超凡碎片1天最多可獲得9個

【中秋紀念活動】稀有黃金武器(永久)登入免費送】

活動時間:09/26~10/03

【活動內容】

活動期間首次在19點~21點期間登入的玩家,可免費選擇稀有黃金武器(永久)1把。

稀有黃金武器清單

黃金CV-47
黃金噬血榴炮

黃金閃靈獵手
金旋風

黃金審判之眼
黃金StG44

黃金M4A1
黃金惡魔-KSG12

黃金魯格
黃金征服者

白金之星
黃金雙子銀狼

黃金KM衝鋒槍
黃金突擊兵蜂-MG36

黃金殲滅者
黃金眼鏡蛇

黃金疾風獵鷹
黃金鋼鐵之心

黃金黑暗騎士
黃金橫掃千軍-PKM

【注意事項】

-         每個帳號活動期間只可領取一次

【新兵獨享 10% x3大折扣】

活動時間:2015/09/22維護後~2015/10/27維護前

【活動內容】

活動期間首次登入可獲得「10%折扣優惠券3張」

【注意事項】

-         2015/01/01後創立的帳號才符合獲獎資格

-         折扣券使用期限:領取日開始30天

-         所有道具皆可使用

-         每個帳號僅限獲得1次

【登入送專點】

活動時間:2015/09/29維護後~2015/10/06維護前

【活動內容】

活動期間累積登入滿7天以上即可獲得CSO 100點專用點數序號領取資格。

獎勵方式:10/13(二)晚上20:00開放序號領取平台讓玩家統一領獎。

【注意事項】

-         序號有限換完為止

-         每個帳號最多只可領取一次獎勵

-         未領到100點專用點數的玩家,可改領取精密強化零件3個

【賓果加倍活動】

【活動內容】

活動期間,紅利解碼器金勳道具獲得機率3倍增加,紅利賓果武器追加「Mega粒子砲、雙持白銀烏茲」,獲得機率大幅提升。

【超凡碎片收集活動】

【活動內容】

活動期間開啟紅利解碼器,有機率獲得超凡碎片,收集888個碎片後,在碎片上點擊「使用」即可選擇兌換『死亡騎士M4A1、聖騎士CV-47』其中一把。

【注意事項】

-         活動結束後剩餘的碎片根據個數獲得另外的獎勵(獲得資訊請參考活動網頁)

【解碼器促銷活動】

販售時間:2015/09/22維護後~2015/10/27維護前

【販售內容】

活動期間販售以下紅利解碼器組合包

●紅利超值回饋包:紅利解碼器(100個)+5,000 紅利

●紅利解碼首購包:紅利解碼器(20個)+紅利解碼器(10個)

●紅利超值包:紅利解碼器(100個)

【消費滿額送活動】

【活動內容】

活動期間消費滿以下金額可獲得對應獎勵

-累積500 樂豆點:紅利解碼器5個

-累積2,000樂豆點:紅利解碼器20個

-累積4,000樂豆點:紅利解碼器40個

【注意事項】

-         每個帳號獎勵僅限獲得1次

【塔納托斯系列販售】

販售時間:2015/09/22維護後~2015/10/27維護前

【販售內容】

《09/22維護後~10/27維護前》

●     塔納托斯的憤怒製作組合包(THANATOS-5):
購買後可獲得「必得工法:塔納托斯的憤怒+第6類設計圖[S]+ 長期耐久材料+16,000Point」

●     憤怒紅利優惠包:
購買後可獲得「塔納托斯的憤怒製作組合包(10包)+紅利解碼器(50個) 」

●     塔納托斯的垂鐮工法組合包(Thanatos-7):
購買後可獲得「確定工法:Thanatos-7 + 第5類戰鬥設計圖[S] +長期耐久材料+16,000Point」

●     垂鐮紅利優惠包:
購買後可獲得「塔納托斯的垂鐮工法組合包(10包)+紅利解碼器(50個) 」

《09/29維護後~2015/10/27維護前》

●     塔納托斯的獻祭工法組合包(Thanatos-11):
購買後可獲得「必得工法:塔納托斯的獻祭+第3種戰鬥設計圖[S]+長期耐久材料+16,000 point」

●     獻祭紅利優惠包:
購買後可獲得「塔納托斯的獻祭工法組合包(10包)+紅利解碼器(50個) 」

●     塔納托斯的斷魂鐮工法組合包(THANATOS-9):
購買後可獲得「必得工法: 塔納托斯的斷魂鐮+第2種類鬥設計圖[S]+長期耐久材料+16,000Point」

●     斷魂紅利優惠包:
購買後可獲得「塔納托斯的斷魂鐮工法組合包(10包)+紅利解碼器(50個) 」

【戰場補給加碼】

活動時間:2015/09/22維護後~2015/10/13維護前

【活動內容】

1日:一般強化零件3個

2日:一般強化零件5個

3日:90天耐久材料1個

4日:精密強化零件1個

5日:初始化材料1個

6日:精密強化零件3個

7日:紅利解碼器1個

隨機獎勵:黑色旋風-M14 +8 (30天),啟示錄接關券(30個),長期耐久材料 (5個)

【武器試用活動】

【活動內容】

以下模式可免費使用:狂戰巨斧Skull-9

- 殭屍英雄 / 義大利巷戰

- 殭屍異變 / 倉庫火拼

- 災厄之章 / 追蹤: 惡夢工廠

-團隊死鬥(虛擬) / 血戰畫廊

※持續發燒活動內容如下:

【開學揪麻吉】活動時間:2015/09/15維護後~2015/09/29維護前

【武器升級活動】活動時間:2015/09/15維護後~2015/09/29維護前

【限時販售】販售時間:2015/09/15維護後~2015/09/29維護前

【系列武器回鍋販售】販售時間:2015/09/15維護後~2015/09/29維護前

【匠神系列 全新武器販售】販售時間:2015/8/25維護後~另行公告結束販售時間

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good GAME!!

《CSO絕對武力》營運團隊 敬上

今期活動最正既地方係登入拎永久武

對於唔乜貨金+解碼器都冇乜用過既cso玩家黎講真係好消息

一開始我仲以為佢實冇咁好死~係隨機抽把比你

點知係任揀咁正

我玩災厄就實揀流彈炮,普通槍入面係哥枝對屍群比較有效,特別係被圍狀態中突圍or保命

而且又係副武,總好過用手槍仔掛XD

另外,雙子銀狼應該都會有人睇中,殭屍模式有時都見有人用

可能係貪佢擊退力/殺傷力強掛?好似英雄散彈哥枝咁

其實閃靈我都OK like 貪佢甩槍夠型棍XD

其它玩意我就唔係太清楚~.~

唔知大家心水係邊枝呢~?

回復

傻啦..佢送得槍就代表佢下次改版出既槍會越勁
一係就係冇哂人玩搞到要用呢招吸引人回流
認真 唔係好跡象黎=_=

btw我會簡(金?)黑暗騎士 機槍果把 因為其他差唔多齊哂
回復 支持 反對

傻啦..佢送得槍就代表佢下次改版出既槍會越勁
一係就係冇哂人玩搞到要用呢招吸引人回流
認真 唔係好跡象黎= ...
ZoMble乂幻月 發表於 24-9-2015 22:14

9月開左學人流就肯定少左我所在個團宜家一般得番四五丁友在線

其實佢送昵d講唔上話d咩特別好福利
因為黃金武係解碼器中伏產物黎...

之前用活動拎番黎既10個黃金解碼抽左把永久唔知乜鬼鷹手槍
能力值同普通哥把一樣=-=
回復 支持 反對

玩開一般,其他槍冇乜用,都係黃金ak/m4二選一。
回復 支持 反對

無迷彩M4 SAD
要金AK算
回復 支持 反對

9月開左學人流就肯定少左我所在個團宜家一般得番四五丁友在線

其實佢送昵d講唔上話d咩特別好福利
因為 ...
聶羅阿瑪特 發表於 24-9-2015 11:35 PM

唔係金鷹下話 果把其實好勁 彈屍比普通果把勁好多
回復 支持 反對

唔係金鷹下話 果把其實好勁 彈屍比普通果把勁好多
ZoMble乂幻月 發表於 25-9-2015 19:05

黃金夜鷹黎,7發哥枝@@
乜原來能力值冇改而係擊退力大左....真心唔知...

我一般都用開20發有3連功能哥枝手槍防身
回復 支持 反對

黃金夜鷹黎,7發哥枝@@
乜原來能力值冇改而係擊退力大左....真心唔知...

我一般都用開20發有3連功能 ...
聶羅阿瑪特 發表於 26-9-2015 01:50 PM

我以前都唔知 之前有人同我講左我都唔信
    做左測試 擊退同定屍力真係好高 能力值果邊你參考下就好 唔準確既
回復 支持 反對

我以前都唔知 之前有人同我講左我都唔信
    做左測試 擊退同定屍力真係好高 能力值果邊你參考下就 ...
ZoMble乂幻月 發表於 26-9-2015 22:11

咁正就真係可以當輕量+裝填快既散彈槍用~*
回復 支持 反對

咁正就真係可以當輕量+裝填快既散彈槍用~*
聶羅阿瑪特 發表於 28-9-2015 02:38 AM

前提係要打得中啦~
回復 支持 反對