打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 中秋節活動送稀有黃金武器!限時滿額送!

下 乜活動送D槍用得架? 上次中秋送既金槍除外
ZoMble乂幻月 發表於 18-10-2015 05:51

上次打足10日90min拎哥枝qbs09至少我打殭屍英雄用過...之後冇用

原來連金槍哥d一般模式都可用@@?

見佢閃靈,雙子,流彈哥d如果打屍就麻麻...但轉做打人感覺上都好屈下喎
回復 支持 反對

唔係一般槍啦,打一般禁呢d槍架。打團死就得。
我思故我在 發表於 18-10-2015 23:28

野戰閃靈,噬血流彈哥d 一般式禁都理解到

qbs09哥枝國產散彈同今期哥枝乜鬼蓋夫機槍睇樣似一般槍黎
回復 支持 反對

閃靈,雙子,流彈哥d如果打屍就麻麻...但轉做打人感覺上都好屈下喎
聶羅阿瑪特 發表於 18-10-2015 11:30 PM

係相反 打一般根本唔會有人用呢D槍
    玩屍算係可以用下 不過都少人用啦 呢家神槍周街都係 俾我都用機槍SK11果D
回復 支持 反對

野戰閃靈,噬血流彈哥d 一般式禁都理解到

qbs09哥枝國產散彈同今期哥枝乜鬼蓋夫機槍睇樣似一般槍黎 ...
聶羅阿瑪特 發表於 18-10-2015 23:34

或者咁講,1.6個d槍(不包括連狙)以外既都係當狗槍。
回復 支持 反對

或者咁講,1.6個d槍(不包括連狙)以外既都係當狗槍。
我思故我在 發表於 19-10-2015 17:43

原來係咁~

所以玩一般模式只會用原版cs哥d
但印象中原版cs有d槍絕對武力冇出 好似51哥枝黑身黃彈既穿牆重機(同我地初始只可強5既哥枝機槍應該唔係同一枝吧@@?
回復 支持 反對

有稀有黃金武器送@@
回復 支持 反對

有稀有黃金武器送@@
asd31406658 發表於 22-10-2015 07:41

過晒期啦
回復 支持 反對

唔係一般槍啦,打一般禁呢d槍架。打團死就得。
我思故我在 發表於 18-10-2015 23:28
下 乜活動送D槍用得架? 上次中秋送既金槍除外
ZoMble乂幻月 發表於 18-10-2015 05:51

今日打左幾粒鐘一般c4房

其實活動槍應該可用 , 以前拎哥枝二戰大碌步槍入戰都買到

除左活動槍/黃金槍/強化槍之外仲有好多屍槍都用到........

玩左幾個房準雷又有,鐮刀,龍炮,b5,超凡都見過人用....好似都冇乜點禁用

反而連狙哥d會被人kick...用穿牆槍哥d好易比人話開掛...

活動槍哥d一般式真係唔乜點用...精確d黎講散彈/重機都少人用

從被射殺情報可以睇到d人大致用步槍cv/m4 、狙槍~各種各樣啦 、狂輸冇美金既就mp5/手槍

一般式哥d房差唔多2間有一間玩純狙.....好變態=..=

我打親都未黎得切反應就比人秒左QAQ

同唔習慣射頭XD   我打屍一般都對身亂射~睇黎真係要改改壞習慣~對打屍都有好處

分數次次都包尾T^T

不過得閒玩下對人戰都幾過癮XD
BTW一開始接觸既都係對人戰既CS1.6 懷念當年同同學一齊係學校電腦室大亂鬥XD
回復 支持 反對

今日打左幾粒鐘一般c4房

其實活動槍應該可用 , 以前拎哥枝二戰大碌步槍入戰都買到

除左活動槍/黃金槍/ ...
聶羅阿瑪特 發表於 25-10-2015 21:24

大團d人通常都踢9槍
回復 支持 反對