打印 上一主題 下一主題
收起左側

祖2出技問題

應該句刀點都高戰過4聖火劍掛
回復 支持 反對

我覺得官方應該改做/DEL 左個技能佢- -真係0作用
回復 支持 反對

我覺得官方應該改做/DEL 左個技能佢- -真係0作用
小妍~ 發表於 4-11-2015 12:33

第2代D 2轉
官方跟本大細超...
舊時第2代打手2轉 日/台/明 都改到廢哂 比第1代2轉都不如(如 加仔/小西/趙2/祖2/聖天)----只計打手
正係得朝D 2轉 無改廢過 申技範圍神大  權2 無敵 不容解啦

其他3國 第2代.打手..可憐....
回復 支持 反對

第2代D 2轉
官方跟本大細超...
舊時第2代打手2轉 日/台/明 都改到廢哂 比第1代2轉都不如(如 加仔/小西/趙 ...
wc030201 發表於 7-11-2015 00:10

其實第二代二轉沒有改廢過,第一代二轉都沒有改強過
不過隨著新怪強怪的出現,跟不上時代而已

官方好明確的路向,就是舊樓翻新
不過最舊的先翻新吧。等多段時間就有了(如果未倒閉)
回復 支持 反對

其實第二代二轉沒有改廢過,第一代二轉都沒有改強過
不過隨著新怪強怪的出現,跟不上時代而已

官方 ...
foolruner 發表於 7-11-2015 01:45

第一代2轉 新板都成日強化 52到好清楚
第2代 肯定係無廢過??
趙2 無视低 轉做 物攻
聖天 由爆傷,廢左3倍  4x%->1x%
祖2 唔識講....
小西/加2 岩出出都係 無视低  現在一個法傷 一個物傷...
加2仲可以接受...小西 仲廢過昌2

尼啲變廢的2代  連現在1代轉都不如 打冥界仲垃圾過1代
同無改裝比都垃圾過。
回復 支持 反對

第一代2轉 新板都成日強化 52到好清楚
第2代 肯定係無廢過??
趙2 無视低 轉做 物攻
聖天 由爆傷,廢左3 ...
wc030201 發表於 7-11-2015 11:44

趙2轉去物攻確實廢了,但好像攻擊提高了來彌補
聖天基本是用來定,毒傷只是用來玩,爆傷……難道真的有人像我,象孔燕+全隊一擊,用5MINS爆死屠屏?(沒念?對,沒錢買)
祖……
尤記得當年說加2威力驚人的某位骨灰級玩家形容「我加2 3招反擊殺變身冰血」
當時我真的很驚訝那威力
回復 支持 反對