收起左側

關帖

可關
回復

感情既野真係好飄忽
想起中五果陣 我好鍾意一個女仔
果陣時大家都玩得好開心 成日都單獨約出黎
但有一次我正左個蛋糕比佢 佢知 但佢無落到黎
我就係樓下呆左甘樣等佢 佢都冇落到黎
果陣時受左好大打擊 所以都放棄左追佢事後佢都有搵我 但已經冇左之前對佢果種感覺
大家之後都冇咩點傾計
但最後聽佢D朋友講番其實係鍾意我

之後我就去左台灣 同甘一個本身識不過唔熟既女仔熟左
之後慢慢培養就一齊左一年
沿途好開心 仲好小嘈交 但佢本身屋企好嚴 唔比佢拍拖
但最後比佢屋企人知道左 甘就散左
我地兩個之間仲有個約定 話兩年之後等佢20歲再一齊
我其實覺得兩個女努力落去可以遵守到 但女方覺得感情既野話變就變 之後好白痴甘同佢嘈左場大交
過左4個月 姐係依家 由果次嘈完開始 我已經冇再搵佢
因為我唔知用咩身份去搵佢 亦唔知佢會唔會信我定個約定
回復 支持 反對

回復 2# kvsoin2008

正常情況已經唔會再見到大家,除非佢真係好好掛住我而返返學。。。

一想到這裡就整個人忐忑了。。。那住那住
回復 支持 反對

回復 3# 呀楊

人生又真係好多野好可惜既野   既然你依家改變唔到D咩
   不如就努力落去 追尋下自己目標
   或者有一日你再見番佢既時侯
   你比佢既感覺係可以依賴終生既人
   又或者呢個係令你慢慢放低既方法
回復 支持 反對

加油~~
回復 支持 反對

珍惜 我都錯過左.
回復 支持 反對