打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 話時話...點品既野

你自己講完d野都唔洗理,真係(強)
用項起手,之後轉打手
Ok,只項敢點?
唔課金有位放只項?
7帥就話有位 ...
魔界幻龍 發表於 5-2-2016 11:56

貧民就不用想轉打手了,我只說過「有更好的才會轉打手」,看清楚才說話
每人都有3隻帥位,夠放項
我一直在說項做主力(加封冰+MP女)都可以打地怪,只是慢,想才課金。你難道看不到?還是看到都理解不到?
你就自己幻想要換,換是你幻想出來的

你自己一直講
項打到勁怪
明男打唔到勁怪(遠攻?)

你真的甚麼都看不到,請看清楚
明男打不到勁怪,除非課金買武器

宜家同我講用項打云狗
你搞緊笑?
我點解唔用明男打云狗,快得多

這個你看到了,不過肯定你理解不到
升級是方法,打怪是目標,明男沒高級強武,怎麼升都不能打強怪,當然我重覆不下十次,你還是理解不能
(或者你根本未爬文就說話)

我味問你想用項打咩勁怪起家
你答我唔到囉,板煮

強兵,不需要問起家方法。起家如何困難,都不影響升好後強的本質
你如此著重過程,我答你,還是食魂,然後就說升得慢吧。然後我又答你升得快,不代表強。無限LOOP

仲有
人地講後期明男比美神獸
你後期原來空裝既

加油,我都想知你空裝明男打幾多年可以打到強裝一套回來
回復 支持 反對

你真有心同佢理論...我都廢q時再答。
同佢打勁怪一樣,無效率。
項應該1lv就挑機 提婆啲怪,一嘗完結新手打勁怪的心願。
回復 支持 反對

項2刷經慢
打寶可能快丁屎
起完手,我都唔用項2啦
有錢唔轉打手,仲用項2?
都唔講20粒先祖石
寧3任仲有得 ...
魔界幻龍 發表於 5-2-2016 16:24

有錢唔轉打手,仲用項2?
一句反問就要人轉,而且,我發現了有錢兩個字哦。你真的知道我們在討論甚麼?

寧3可以冰怪?除了馬車,有哪一隻可以冰9級怪?
而且…現在在討論寧3VS項?還是我已經跟不上題目?

討論早已從起手轉走,在討論不課金下,項VS明男
別轉移視線吧
回復 支持 反對

點解你可以做到板主架

認真放山埃,應該得你一個

有錢兩個字哦?
寧3唔 ...
魔界幻龍 發表於 6-2-2016 23:26

你喜歡的話可以堅持
1、4寧3已經不在討論之列
2討論也不在起手
3打食魂當然封冰安全,打其他怪…其實封冰只是理論上安全,失誤機率太高
不過…明男又不用封冰?
5UM…食牙打到神裝?
6試過,基本永凍,至於辛苦,我想比不上又封冰又打又補魔

好吧,項VS明男,最後一次回應了
貧民有以下選擇:
1廢裝明男,起手快,200無難度,無強武,對勁怪出動=送死,即使250
2項,起手慢,升好後可以打強怪,永凍,封一次冰,但要燕+孔+一堆MP女
3強裝明男,起手快,升好後打怪強,但由於無補血及強裝,仍須封多次冰(玄槍除外)
BUT要課少許金/慢慢刷錢買冰劍/雷劍/句刀(毛)/玄槍/軍槍
4神裝明男,起手快,升好後打怪強,但由於無補血,強怪仍須封冰(但威力太高,一次冰就夠)
要課金,全神裝+神武
(以上未計其他兵陣)

要選擇,相信大家都有所想法(如果還在爬的話)
不再回應了
回復 支持 反對

大佬,你自己講有更好既打手就會換走項2,寧3已經係

唔課金,唔講起手,唔通同你講打BOSS?
EG: 新手,你唔掂囉, ...
魔界幻龍 發表於 9-2-2016 10:34

上個禮拜見,個POST洛左
又堆返上.....

寧3 打怪 點都唔會快過手動出技
但我選佢唔要項....起馬唔洗禁到手殘....又可以自己慢慢射..
隻項完全垃圾等抄...又要廢...出技慢到2046
回復 支持 反對