打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 做乜討論屁王大人個post會關閉左嫁???

關閉 [複製鏈接]
玩巨商要識得洞悉先機
努力儲錢買個900蚊 然後"快"D去刷王
跟住發現一個900蚊唔足以我成為首富
再同 ...
+plzza+ 發表於 8-3-2016 17:37

講到咁白, 900月費
不過高科技真是咁好生意, 10萬一月, 就不用推出900月費計劃, 幾個高科技玩獨市唔好
回復 支持 反對

個舊高科技真係900蚊人仔一個月?{:15_768:}
聽團友講有D人又平d既{:15_745:}
回復 支持 反對

個舊高科技真係900蚊人仔一個月?
聽團友講有D人又平d既
loveplayer009 發表於 10-3-2016 10:41

4-5年前, 我仲有玩時代, 當時係變車變馬變醫車攻城時代
當時商2我方聯盟 和 對家聯盟攻城時代, 我收到外掛消息之後, 因為我團沒有用, 但是擔心對家可能會用, 所以做功課查清楚外掛, 慎防會破左我本身計劃
所以我問過一些有用的人, 個舊高科技, 的確900-1200左右, 升LV打寶, 高科技真是好強GM都不能夠發現
另外爆城彈GAME 外掛, 就沒有公開賣, 要出錢請專業外掛佬幫才有, 不是玩家應該有
當然5年前消息, 現在如何不知道
回復 支持 反對

4-5年前, 我仲有玩時代, 當時係變車變馬變醫車攻城時代
當時商2我方聯盟 和 對家聯盟攻城時代, 我收到外 ...
fpeter 發表於 10-3-2016 15:06

彈GAME 外掛 專業外掛佬才有{:15_745:}{:15_745:}
即係就算要買都好貴 巨商真係幫忙帶動科技專才    {:15_753:}
回復 支持 反對

彈GAME 外掛 專業外掛佬才有
即係就算要買都好貴 巨商真係幫忙帶動科技專才    {:15 ...
loveplayer009 發表於 11-3-2016 10:00

加入創科局, 同政府一齊發展高科技:victory:
回復 支持 反對