打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 會員沖天~事件集中討論帖

我第一版已經叫你一刀切
反對聲浪?
先唔講用紅字講野哥個惡棍傻仔自己同自己講野,唔好對號入座
多數人都 ...
魔界幻龍 發表於 14-3-2016 10:29

可惜,支持的,連自己推自己都沒有
哦有,只有一個
回復 支持 反對

我記憶中都有,經過翻找終於找出來
看來我記憶沒有問題

已經諮詢,可惜只有在第七頁才有人支持
通篇的 ...
foolruner 發表於 14-3-2016 09:20

少同我黎呢套啦 咁你諮詢完你地版主做過啲咩呀?咪比人逃之夭夭囉
我地發証明 但用法律打壓我地話咩發虛假情報 要坐幾年
真憑實句叫做虛假?
你依加似係恐嚇我
回復 支持 反對

山埃火星文版主
唔需要認真
就黎投訴埋佢
魔界幻龍 發表於 14-3-2016 12:16

我真係唔明佢何得何能做版主= = 定係個名其實只係裝飾黎
有証有據 大量人見証 咁都叫做發放明知係虛假既情報會坐幾耐
回復 支持 反對

食飯少上黎一下先
回復 支持 反對

少同我黎呢套啦 咁你諮詢完你地版主做過啲咩呀?咪比人逃之夭夭囉
我地發証明 但用法律打壓我地話咩發虛 ...
Lkyb 發表於 14-3-2016 11:51

1,我並沒有說過是虛假
2,諮詢中似乎沒有人回答我的問題,近乎與無諮詢相同。
未有劃一標準,亦暫時無法設立版規
3,至於用及「打壓」二字,倒是誇大了。我不會管任何人的法律問題,不過有會員提及法律,我就把相關條文列出來提醒各位而已。
回復 支持 反對

1,我並沒有說過是虛假
2,諮詢中似乎沒有人回答我的問題,近乎與無諮詢相同。
未有劃一標準,亦暫時無 ...
foolruner 發表於 14-3-2016 14:20

只想講, 係提醒, 定係警告, 每個人有唔同睇法   只係你係呢個時候硬生生拎D法律條文出黎, 在你黎講係提醒, 在會員黎講係警告
   自然引起不滿 適當時候做適當既野啦
回復 支持 反對

遊花園個個版主居然仲有臉出黎指責人 勁
我一諗起係投訴區你點樣覆我 有時真係忍唔住笑
回復 支持 反對

只想講, 係提醒, 定係警告, 每個人有唔同睇法   只係你係呢個時候硬生生拎D法律條文出黎, 在你黎講係 ...
adjestman 發表於 14-3-2016 15:08

我們收到部分會員對其他會員,犯法的指責,自然就要出來提醒一下。
至於聲稱提出法律訴訟的是誰,想必大家都清楚。
回復 支持 反對

遊花園個個版主居然仲有臉出黎指責人 勁
我一諗起係投訴區你點樣覆我 有時真係忍唔住笑 ...
brian12345 發表於 14-3-2016 15:49

我倒是覺得,言辭間的冷嘲熱諷也屬於有問題,頗有趣
冷嘲熱諷不可取,加上官腔不可為
似乎持反對意見的話,直接罵街是不錯選擇?

或者不可以持反對意見?
回復 支持 反對

你個啲邏輯思考真係驚天動地
詳細解釋叫咩呀
咪即係將上一個自己既回覆 引用番人地個回覆
咁就叫詳細解釋喇
仲有啲偉論唔多講啦 乜野版主係會員 無犯版規就等於無錯
係你眼中 版規就係一切架喇 lol

唔好講其他會員既人身攻擊或者冷嘲熱諷
就講可以衰到直接串人小學未畢業個種呢
話人咁早就要出黎咁勤力搵食喎 依啲說話真係正常少少都打唔出黎架
不過你都肯定渣正個官腔話無錯架喇可
回復 支持 反對