查看: 7374|回復: 13
收起左側

[新版情報] 投石車改造的技能揭曉

1. 投石车改造
- 投石车改造技能:魔力炮(自动,吸收怪物的mp)、魔力火焰。删除了升天炮技能。
- 增加了投石车专用装备
2. 属性系统
- 燃烧的火龙(火)、海贼船长杰克(水) 由时间限制怪物改为属性怪物。
- 巨济海底洞-海马骑士(水)、日本海底洞-乌龟弓箭手(水)、汉拿山-火焰巨人(火)、奇独龟仑山-火焰蝎子(火)
- 属性与四天王相关。
- 旧铜钱更改为搜集商友好度。
回復

意思即指 燕3 變成單獨個體只可以幫自己補魔?
回復 支持 反對

即冇得再幫人回魔?
回復 支持 反對

即冇得再幫人回魔?
kit2234560 發表於 25-3-2016 15:07

是否能補魔,倒是未知。
如果可以,燕3可以不用太多智,全血亦可,直接用怪的MP來補充,然後再補給主力。
而未來怪物更新方向也有了,就是沒有MP的怪(讓你無法吸魔)
回復 支持 反對

是否能補魔,倒是未知。
如果可以,燕3可以不用太多智,全血亦可,直接用怪的MP來補充,然後再補給 ...
foolruner 發表於 25-3-2016 15:18
無乜可能無魔即係d怪出唔到技 剩係靠普攻 開發商唔會咁傻
回復 支持 反對

佢吸魔量...係睇數 怪數and智力
見人1XX LV左右.. 吸一隻怪2X 魔
一隊吸哂=(2X)(10-12)=2XX 當然招計無可以打得哂。

基本上 燕2/燕3 係輔助方面分別唔大。 你打怪時都唔好其望吸得快。
回復 支持 反對

無乜可能無魔即係d怪出唔到技 剩係靠普攻 開發商唔會咁傻
edwinmonster 發表於 25-3-2016 19:03

簡單,普攻強大,或者不用魔出技就OK
設定權在官方手,任由他決定而已
回復 支持 反對

佢吸魔量...係睇數 怪數and智力
見人1XX LV左右.. 吸一隻怪2X 魔
一隊吸哂=(2X)(10-12)=2XX 當然招計無可 ...
wc030201 發表於 25-3-2016 21:27

每一擊4XX魔,不少
當然也很難全隊中
回復 支持 反對

3轉- -都係感多個3轉入邊最廢既一個- -
回復 支持 反對

回復 9# meishk1234

燕不嬲都係輔助向   攻擊方面有幾勁反而吾多冀望 輔助方面有提升會較好
   如果回魔1:3既話......A_A 想吾轉都幾難
回復 支持 反對