收起左側

[商團討論] [問]一轉升二轉最佳升lv地方

如果吾食孫子,建議你玩隻邪術士上蛇武,都可以當主力.
回復 支持 反對

我都係孔明電到100lv, 都幾痛苦, 招技太廢
Dennis仔 發表於 28-3-2016 20:30

樓主昵份毅力真係完全想像唔到...我都試過用電黎清怪真係超麻煩
郭厚刺槍術更加唔駛講...要升到100再轉項羽,乾吸冥海完全悲劇

正常哥D兵都係係你打到升魂之後吸上100LV

宜家用主打食魂應該對樓主黎講比較困難

整隻打手帶起全隊都唔錯,可以整隻兵裝雷劍/赤槍/蛇壼/杖帶升
回復 支持 反對

多謝樓上咁多位提供意見
咁我食本孫子轉隻馬車1轉做住主力先
回復 支持 反對

樓主昵份毅力真係完全想像唔到...我都試過用電黎清怪真係超麻煩
郭厚刺槍術更加唔駛講...要升到100再 ...
聶羅阿瑪特 發表於 28-3-2016 22:17

無計, 懶得升隻武天, 所以一開始就諗住孔明自己電到100LV, 之後再升隻主,隻郭厚都差唔多轉得。
回復 支持 反對

多謝樓上咁多位提供意見
咁我食本孫子轉隻馬車1轉做住主力先
克里斯多夫 發表於 28-3-2016 22:59
睇黎兄弟你都幾有米, 我窮鬼都係用項羽做主力。
同埋你呢個總結好似同其他兄弟既意見無乜關係=.=
回復 支持 反對

睇黎兄弟你都幾有米, 我窮鬼都係用項羽做主力。
同埋你呢個總結好似同其他兄弟既意見無乜關係=.= ...
Dennis仔 發表於 28-3-2016 23:54

都有小小關係既....佢明白到要搵隻範圍技做主力優先
但係唔乜貨金既情況下,印將1轉(蛇女/馬車1)唔駛買武器,可以坑番筆=.=
回復 支持 反對

低LV打食魂
高LV打悶達,
回復 支持 反對

近排ON一ON, 見食魂區少左人, 睇黎可以開始玩港巨=.=
回復 支持 反對

Sure 冥海、冥象 LAAAAA
回復 支持 反對

無計, 懶得升隻武天, 所以一開始就諗住孔明自己電到100LV, 之後再升隻主,隻郭厚都差唔多轉得。 ...
Dennis仔 發表於 28-3-2016 23:52

電100LV 我都電過 真心痛苦之路-3=
回復 支持 反對