收起左側

[商團討論] 變態的龜天王

回復 10# a228278630

底係指合左時1LV既原本點?特性係指加左既點?有無例子..THX
回復 支持 反對

回復 11# ychych00

即系你裝左武器之後唔加特性就有5%
例子未點特性 10000mp 轉移法力後加500mp
特性點10 10000mp 轉移法力後加1500mp
回復 支持 反對

回復 12# a228278630

咁又的確幾多下..係要資金多D姐..
回復 支持 反對

回復 14# 魔界幻龍

我覺得咁會完美D.7帥1天王2神1兵..金.巨.燕.祖.天使.柏羅+花/陰(轉1隻.留1隻做小兵.正常轉花)
如果要凶都得既.拎2神換
回復 支持 反對

回復 14# 魔界幻龍

你有玩目前既台巨?點解3神走唔甩 日凶加mp唔剩系加攻禁簡單,明?
你話雀武技 的確系痛d但系麻煩 你升lv個陣仲要不停對各方位開技?日凶只需一下
龍龜真系必須?呢樣真系見人見智 沒有最強兵陣 只有會玩的玩家
回復 支持 反對

天王實在太勁抽
回復 支持 反對

回復 17# 魔界幻龍

首先 點樣打機點樣玩呢個係價值觀問題 你覺得升高左lv會退巨?呢個可能只係屬於你既諗法?我覺得刷怪升lv 慢慢睇住隻怪變強 係一件開心既事.當呢隻怪升到250就繼續升第二隻 會唔會退巨我唔知 我剩係知打機係為左開心 我覺得開心就夠 你無需將自己睇法套落人地身上

再講 多用性計.日凶可以加mp/打天 朱雀?剩係放武技 主力有需要用佢?我自己就唔需要

我可以話比你知我多數打開密特拉,開挑符2-3隊 目前235lv 250%一小時打5.3e經 組隊打冰肥可能多1000-2000m經.但密特拉勝在小人打
公式兵陣?..只係你心目中既兵陣??
回復 支持 反對

回復 17# 魔界幻龍

日凶?什麼定位?就係buff隻天王囉, 加傷囉, 唔係要陰念帕做咩, 一樣都係提升傷害
   你話要3神, 我諗極都係用多隻雀同龍, 到我問返你, 第3隻神係咩?又有咩定位?
回復 支持 反對

回復 17# 魔界幻龍

仲有,咩3人升2人升, 冇咁悶   悶唔悶係人人唔同, 比你咁講直頭唔洗轉11個位啦係咪?
   大把人想1個人升, 麻煩唔好將你自己既主觀意見當成個個同你一樣
回復 支持 反對

金巨燕天使帕賽(花/祖) 龍龜
睇到我以為個post 幾年前既tim
其實兇獸招特性轉移前同轉移後 可以每下相差2千傷以上架。現今玩兇獸都係玩佢武器技
同埋做人呢 應該尊下人地 唔好下下自我中心 係討論區嘈得贏人地 無意思既,旁觀者一睇就知邊個係傻仔
接納下人地既意見啦
回復 支持 反對