打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【已完】交易版應否許可買賣無想傭兵

關閉 [複製鏈接]
狗龍X 發表於 22-5-2016 21:06
其實只禁出名人仕,都唔錯。邊個出名禁邊個。雖然解決唔到卦,但最少令佢冇氣炎。你句{
我/版主亦唔應該 ...

禁買賣無想兵,唔係禁會員。
回復

小妍~ 發表於 22-5-2016 21:08
禁買賣無想兵,唔係禁會員。

點解咁呢?禁左無上兵,就打擊到外掛?你做過調查啦,禁明用外卦出名人仕有用尐定係,你既禁無上兵有用尐?
回復

狗龍X 發表於 22-5-2016 20:01
無相300 1LV兵係一日之內做到唔難,就係好多本無相。但代價要幾高?分唔到,唔好玩啦。果幾個係人都知用 ...

"好多本"其實最少係3本, 係我角度黎睇, 最多都係4本
當然啦..我呢d未收過兵既人, 唔會知人地收開咩價..到底賺唔賺到錢..我都冇深究過

我都好認同"某d人"係用外掛用得非常明顯, 奈何呢個世界咩都要證據
你有冇證據矛頭直指果d人呢?

成個巨商我就唔信只有用外掛用到好明顯果一班, 總有一堆係用得好低調
咁用得好低調果一班你又係唔係有辦法認得出果堆人呢?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 贊一個!

查看全部評分

回復

應該禁止買賣無想傭兵!

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
小妍~ + 50 贊一個!

查看全部評分

回復

唔好再講咩都要證據啦,好嘔心。嗅屁親口應話過用掛彈人GAME,你地有理咩?有理係米要BAN左佢呀。港巨一開SER就放500億係米證據。
我覺得根本封出名人仕係好夠。試諗下例如封左嗅屁,祖斯等等呢類人,你地會覺得又會出另一個掛狗,再封,封到佢地覺得煩(當然佢地會嚇你話唔玩你樂古,但佢地幾時有留過言,幫人解答問題。)仲會唔會有。但最少呢類老鼠唔會咁氣炎。

同樓上問我問題果位兄台,你唔會諗著樂古可以做到禁到所外掛?如果唔係,係米應該要見一隻殺一隻。而唔係咩都唔做掛?

另外新手兄,又換左新蘿莉ICON。佢係米「藍」?
回復

狗龍X 發表於 23-5-2016 21:19
唔好再講咩都要證據啦,好嘔心。嗅屁親口應話過用掛彈人GAME,你地有理咩?有理係米要BAN左佢呀。港巨一開S ...

言下之意,毋須證據可隨便封?
回復

foolruner 發表於 24-5-2016 09:29
言下之意,毋須證據可隨便封?

當然啦,有幾個人洗咩証據,人所共知。可能得細天一個唔知。咁都唔封佢
回復

魔界幻龍 發表於 23-5-2016 19:12
關高調定低調咩事

空裝 無想300 1LV兵 你收?

第1. 低調使用外掛既可以扮哂一般玩家咁升lv..就算"接單"都唔會以非常人速度交貨
        例如. 用二個星期同你吸隻有200s 無想300 1lv兵出黎,  但佢真係用外掛練出黎既, 咁你會唔會捉到呢?

第2. 有高lv裝既低lv兵唔係100%外掛, 雖然我諗都佔左有九成, 但唔排除人地真係撞岩無想隻高lv帥落黎做兵仔
        我知你好痛恨外掛, 我都一樣, 但有時d野唔可以講到咁死

第3. 同第2一樣

第4. 我一早講過我當巨商係單機game, 細天呢個名我係有聽過, 但佢做過d咩我唔知, 亦無興趣知

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小妍~ + 1 外掛應該唔會哂時間扮正常人升:/.

查看全部評分

回復

mlta 發表於 24-5-2016 11:14
第1. 低調使用外掛既可以扮哂一般玩家咁升lv..就算"接單"都唔會以非常人速度交貨
        例如. 用二個星期同你 ...

細天?係唯一信洞悉先機冇用掛嘅人,咁你都唔識
回復

狗龍X 發表於 24-5-2016 10:50
當然啦,有幾個人洗咩証據,人所共知。可能得細天一個唔知。咁都唔封佢 ...

收到,即是可以亂封人
回復