打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 青龍天王 + 第2代2轉覺醒

樓主真好人  多得你先可以咁快睇到新版情報
回復 支持 反對

回復 支持 反對

無,生死仲係到

1. 二轉覺醒系統
- 晉州北面會有NPC發癲和尚(韓文'공동묘지 관리자'),呢個NPC係做靈魂石交易及二轉覺醒(姐係轉三轉)
- 可以將LV200以上既兵, 1轉將或者2轉將解放變成英雄的靈魂石(韓文'영웅의 영혼석'),根據佢地既LV換相對咁多既石,同抽經唔同,你一換,你隻兵係會無左
- 用英雄的靈魂石(韓文'영웅의 영혼석')同覺醒石(韓文 '각성석')將二轉覺醒變做三轉
- 紅利=屬性/5
- 吉3 新技'전풍'係計敏.....仲有熊貓
- 吉3過200LV 會超會超級無敵(曾志偉)熊貓
- 祖3技計體+allies既體
- 祖3仲有生死決
- 申3既 '뇌전시' 都係計敏同淨係打到天zzzzz
- 申3既 '궁수소환' (忠魂2.0) 佢識用召喚 弓箭手同騎馬弓手(果兩隻兵),傷害(同能力?)睇LEVEL
- 申3,佢隻忠魂,弓箭手,騎馬弓手都會識用'뇌전시' 都係計敏同淨係打到天zzzzz
- 用無想會變返2轉
- 以上既廢up會係測試其間會改stat
2. 其他更新
- D怪會以低機率出覺醒石碎片(韓文'각성석의 조각')
- 覺醒石碎片(韓文'각성석의 조각')經**政宗加工做 覺醒石(韓文'각성석')
- D怪加密左啦 )))))!!!!!!
- '거북궁사(水)', '화염전갈(火)' 呢兩隻怪既難道減少
回復 支持 反對

天王套205/190
即是65/35?
回復 支持 反對

用隻將變粒石
回復 支持 反對

祖3唔係太勁,好似
回復 支持 反對

好似無乜特別
回復 支持 反對

回復 支持 反對

正啊!!
不過講到尾要玩韓巨先有得享受.....
港台巨....唉
回復 支持 反對

韓巨今次改版又無令外2隻天王既話
港台巨又有排等囉
回復 支持 反對