打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地點升申1?幾LV轉好?

等三轉啦
二轉高LV 就可以啦`
回復 支持 反對

htse 發表於 5-8-2016 01:07
早轉早享受, 多個小小敏算把啦....

150會唔會太低
回復 支持 反對

睇你有咩要求架姐, 隻game 都唔last 到幾耐啦你升咁高轉不如早啲玩, 玩完咪算,
以前個個80, 90 就轉咪又係咁玩
你高d 轉多個幾十點不如你2轉時升多幾lv 算啦, 遲啲都出3轉, 轉3轉時1轉啲點計咁小
回復 支持 反對

點解D升得快?好簡單,你有錢咪得,不停掃令掃令,你幾粒鍾200都得
回復 支持 反對

hkopenc000 發表於 8-8-2016 01:17
點解D升得快?好簡單,你有錢咪得,不停掃令掃令,你幾粒鍾200都得

仲要咁平, 掃令直沖250 都唔係話好難...  不過比你沖完又點? 比你打到天草呀乜都好. 你點到隻怪先講啦

而家係啲外掛佬施捨下d 冰城怪比我地打炸, 唔係我地真係蕉都冇得食
回復 支持 反對

hkopenc000 發表於 8-8-2016 01:17

你可以用申1打掃蕩升到250你真係神手...弓都沒技清怪打完一個掃蕩都唔知係幾粒鐘後...幾粒200你諗都唔好諗幾粒鐘係得馬天王個d
我都想睇下邊個可以用魔法火箭同爆炸火箭,射到250或用獨弓都ok,求大大做1次
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 8-8-2016 08:38
你可以用申1打掃蕩升到250你真係神手...弓都沒技清怪打完一個掃蕩都唔知係幾粒鐘後...幾粒200你諗都唔好 ...

大大,首先,玩得掃令隻申1都有番咁上下既裝,同埋邊個話要申1 用弓技慢慢清怪?你可以打到D怪就死比佢尾刀咪得囉.
其次,200LV 要19E7千經,你不停打掃令既話淨吸經都唔少喇,幾粒鍾200真係有可能既.
最後,250係D對申有愛既玩家先會去升,如果有人用申1升到250我都會比個讚佢但果個唔會係我

回復 支持 反對

hkopenc000 發表於 9-8-2016 01:04
大大,首先,玩得掃令隻申1都有番咁上下既裝,同埋邊個話要申1 用弓技慢慢清怪?你可以打到D怪就死比佢尾刀咪 ...

你真係覺得幾粒鐘吸到200...?如果你做到真係外掛啦...19.88經wo,你打1次掃蕩打個個有雙經2.5e經,真係點都計唔到幾個鐘可以200..
真係你要等官裝出1千m經 經書先做到
回復 支持 反對

hkopenc000 發表於 9-8-2016 01:04
大大,首先,玩得掃令隻申1都有番咁上下既裝,同埋邊個話要申1 用弓技慢慢清怪?你可以打到D怪就死比佢尾刀咪 ...

申1用咩尾刀   鬼弓定氣功神炮......
雀天都唔一定幾個鐘升完200  申1可以
求示範

外掛都唔一定可以幾個鐘200啦
食經書可能得
回復 支持 反對

據聞掃令每天只可以5次,我未有錢試@@

不過我覺得樓上是誇張而已
回復 支持 反對