查看: 7308|回復: 14
收起左側

[官方情報] 台巨改板- 朝鮮西山大師,台灣柳敏3轉

台巨改板- 朝鮮西山大師,台灣柳敏3轉

http://gersang.playwith.com.tw/intro/20161205/index.html

1.朝鮮西山大師,台灣柳敏3轉
2. 客棧傭兵任務執行系統   任務獎勵的材料交給NPC '鐵匠_白家' 製作成'玄武盔甲'與'玄武頭盔'
3. 大小小BUG      變更了32bit的空怪影子。  張騫的寶箱 改

------------------------------------------
不知道點解柳敏,西山3轉人氣超低
連影片都吾多條...
回復

250%不斷開放係未唔店啦?1個月差唔多有成個月都係雙經...
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 5-12-2016 19:26
250%不斷開放係未唔店啦?1個月差唔多有成個月都係雙經...

回光反照feel
回復 支持 反對

上韓巨官網好似睇到台巨張約去到幾時
回復 支持 反對

個改版 好似無改過咁
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 5-12-2016 19:26

不如直接300%係基本 再活動變1000%
回復 支持 反對

on10732112 發表於 5-12-2016 23:12
上韓巨官網好似睇到台巨張約去到幾時

依d咁商業既機密,都有得睇?你諗下羅知佢就汁,就唔會有人再放錢,我諗你唔會睇到,除非有人比你睇
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 6-12-2016 06:08
依d咁商業既機密,都有得睇?你諗下羅知佢就汁,就唔會有人再放錢,我諗你唔會睇到,除非有人比你睇 ...

基本上簽代理 都係3/5年多
台服 上市日期:2014-4月

如果係3 就2017 4月完約
如果係5 就2019

如果係2017-4月 佢而家咁既情況 唔續約既機會都幾大

不過都唔一定 反正普雷威都係泡菜公司 話唔定同AK有關係
只要每次出D垃圾活動 每次都有人2百抽拎隻介指
應該都重頂得順既
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 6-12-2016 00:47
不如直接300%係基本 再活動變1000%

變左測服咁既經wo 好快250 跟住就無咩野玩
回復 支持 反對

如果唔計韓巨, 依家好似玩國巨比較安全, 果邊就係難有勁裝其他都好
回復 支持 反對