打印 上一主題 下一主題
收起左側

[傭兵資料] 廣目天王 技能 範圍 說明

其實依我睇...都好難作出評論,除非有人出隻250同神裝出來先有得比,就咁睇虎天都唔算差,我又未覺得蒙古個邊要暈技先打到暴走場,始終台巨神裝多,要搵反個神裝既人去試先知一切升唔升到LV同埋係未一定要暈
都係個句難道提高係好事,佢依家每隻都出緊3轉同埋休戰9級怪都休到.佢就係想你多元化小小
始終難道高左係好事,唔係真係好悶,出勁小小既怪平民隊打唔到,又話唔岩你D平民玩.咁用左錢落去玩既未一樣唔岩
沒可能永遠平民怪,沒土豪怪比土豪玩..佢今次出D4天王小怪其實都好岩台服平民打.
好老實講句當你打到無敵咁...沒反D新挑戰,你自然唔會再想掉錢落去玩,隻GAME都唔會再有收入
回復 支持 反對

herman_1755 發表於 8-12-2016 14:36
唔好意思,如果每一次技會有3次暈既判定既話,每下技暈既機率係得38%如果係15%+15%+15%的話,第3下技/第7次 ...

擊暈率係好高的 每下判定應該係無錯的 因為我試過幾次

只放一下技  無觸發 3下跳完 再開技

會出現 第一下跳傷 無暈 跟住第二下跳傷就出暈個圈圈  

所以可以話係每下都判定無錯
回復 支持 反對

herman_1755 發表於 8-12-2016 14:36
唔好意思,如果每一次技會有3次暈既判定既話,每下技暈既機率係得38%如果係15%+15%+15%的話,第3下技/第7次 ...

假設你計算是正確的

根據數據,加盡暈率,需要五發才能稱得上必暈(90%以上)

然後……究竟有幾多怪能捱5發而不死?
回復 支持 反對

foolruner 發表於 8-12-2016 16:39
假設你計算是正確的

根據數據,加盡暈率,需要五發才能稱得上必暈(90%以上)

想請問龍天 低LV 特性應該點加?
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 8-12-2016 16:12
其實依我睇...都好難作出評論,除非有人出隻250同神裝出來先有得比,就咁睇虎天都唔算差,我又未覺得蒙古個邊 ...

重點是技術,當年休戰+九秒,平民隊尚且可玩,神裝也不會毫無挑戰

今日,也只有印度土狼才有些許挑戰,當日秒殺多少神裝人(全套太套)的破奧蛇,幽靈術士無人能頂的「死」光,都已經難感挑戰

見到印南怪,打馬5M血,都算欣慰。巨商其實早就該轉營
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 8-12-2016 16:44
想請問龍天 低LV 特性應該點加?

龍天低級一定加威力(上)
這是無庸置疑的。

未必是因為威力如何如何,主要是心理因素。

加全爆,爆是正常的,不爆會令你起火
加威力,不爆是正常的,爆會令你開心

想玩爆,到220就轉回去爆
回復 支持 反對

foolruner 發表於 8-12-2016 16:51
龍天低級一定加威力(上)
這是無庸置疑的。

姐係如果有11點,
就上面加10下面加1?
回復 支持 反對

ts308250967 發表於 8-12-2016 15:33
想問樓主幾多下殺冰樹?

196 10風  

冰樹5下 冰肥6下

回復 支持 反對

小妍~ 發表於 8-12-2016 16:52
姐係如果有11點,
就上面加10下面加1?

當然,但如果有12點,就視乎你喜歡玩哪種了
上10下2或者上2下10都可以
回復 支持 反對

foolruner 發表於 8-12-2016 16:54
當然,但如果有12點,就視乎你喜歡玩哪種了