打印 上一主題 下一主題
收起左側

[研究教學] 寫比新手既巨商攻略

2.做任一定要食一馳千里+50%信 每周做周任
3.無必要買豬肉 社團既魔丹已經夠用 圖係上面
4.戰勝國(台/明)可換半雞/一馳/派對甜點 另有額外經
https://www.youtube.com/watch?v=h9EcWmptD94

5.做任有日積7福無影風不死符等..送 其中不死符可賣錢

6.打段有變身令書

7. 225前都係廢既 特別係150前無裝無武器
8.打BOSS級怪減抗性很重要
柏,雀,250陰念,凶BUFF,項BUFF
9所有主角都優先天使,台男明女可免 (印狐不好用,沒必要)

10.有咩問題先自行52 >google>樂古.巴哈問

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

最終兵陣建議:
1台男2(花/賽)3金4王5燕6天使7天王8凶 9(打天)其他隨意
雀天/甲馬/黃牛人  項/德川火精(印女/衣服)
龜天/虎天/龍天加對應凶即可 虎天可能要加多隻打天
虎天免冰凍

有錢人請學笨冰同其他1千萬戰既人既玩法..(冷戰等大團特別多)
或者投城等玩法
我呢D窮人唔清楚

回復 支持 反對

本攻略完全無用 直接關左佢 唔好晒時間

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~完~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
排位好麻煩呀 累死人
回復 支持 反對

支持,我係老手睇得明,個開頭排位好像有d唔係咁好,例如想用既帥果度既用字,新手會難明

都係WORD好用..  發表於 10-4-2017 08:28
回復 支持 反對

有個問題搵左好耐都無答案
有d王會開無敵+召怪, 要打死召怪先會終止無敵
美室可唔可以控左隻召怪當係打死左然後解左無敵?
回復 支持 反對

wtf
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 9-4-2017 02:53
有個問題搵左好耐都無答案
有d王會開無敵+召怪, 要打死召怪先會終止無敵
美室可唔可以控左隻召怪當係打死左 ...

唔得 你控左只係甩唔到only
回復 支持 反對

想睇搵錢攻掠多/D

去做野吧A_A  發表於 10-4-2017 08:28
回復 支持 反對

幾好 不過新手唔推篤玩寧3許3昌3個堆  冇頂手/金巨絕對玩唔掂
無課新手起手直接用蛇女
有課就神裝兵eg.句刀 大刀武士 +夠3-4千MP 全血 起手
四國3帥起手兵推薦: 明:蛇女/神裝祖1/神裝大刀武士>燕>孔/天使 (唔轉項羽原因1轉太難升)
                               台:祝斧/冰斧王巨>柳3/花3過段和只玩單國必備>雷公/天使
                               朝:金2>權2>申3/天使
                               日:賽>版>本願/阿莫
                               四國打王帥:台:帕 日:版 朝:許 明:象2
以上只係講緊單國3帥 如需轉國要轉既帥其實以上大部分都齊曬 只係太過公式
回復 支持 反對

係咪得我一個人睇得明
樓主係想講你重課的話:

食糖升信 1日100信 收神套250凶套合馬合天王仲睇咩攻略-.-  發表於 10-4-2017 08:33
回復 支持 反對