打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 小心昆狗

反然我比較覺得奇怪
依加凶獸合怪咁平咖咩
見樓主開POST 收$1000~$1200 仲要有分高等級同低等級
如果未計等級呢個數目係收到1LV應該
但係有等級姐係200~250同人收好似唔止呢個價
回復 支持 反對

樓主 凶獸套D人賣緊成2000蚊UP
佢又馬尾又日凶又50億 先1300蚊 咁你都唔懷疑?
回復 支持 反對

Lkyb 發表於 1-7-2017 06:19
反然我比較覺得奇怪
依加凶獸合怪咁平咖咩
見樓主開POST 收$1000~$1200 仲要有分高等級同低等級

現金收係平d架啦--"
另外而家200lv有幾難升- -? 200同1lv 分別有幾大?
回復 支持 反對

天下乂無雙 發表於 1-7-2017 07:09
樓主 凶獸套D人賣緊成2000蚊UP
佢又馬尾又日凶又50億 先1300蚊 咁你都唔懷疑?

人地出面賣凶套多數外掛升 梗係貴啦
我淨計成本價收 如果平就要懷疑 咁你一世人都唔洗買野了
btw 1300對我黎講小數目 最緊要捉到個昆狗
回復 支持 反對

少年 你太年輕了 凶獸貴既唔係等級 而係封豬
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 1-7-2017 10:12
少年 你太年輕了 凶獸貴既唔係等級 而係封豬

我明白  我收呢個價係因為我自己收封珠整明凶都只係差唔多價
懶得收所以先成套收 不幸中伏都無計
回復 支持 反對

wl01903379 發表於 1-7-2017 10:19
我明白  我收呢個價係因為我自己收封珠整明凶都只係差唔多價
懶得收所以先成套收 不幸中伏都無計 ...

咁平咩 下次買野之前起碼都睇下貨先
回復 支持 反對

我都有賣野,次次都會加買家ws同影左貨俾人睇先,另外最好亦要知道賣家既巨商名稱,最好同大團/耐既團有高職既人做買賣,安全性大好多!!!
回復 支持 反對

wl01903379 發表於 1-7-2017 10:10
人地出面賣凶套多數外掛升 梗係貴啦
我淨計成本價收 如果平就要懷疑 咁你一世人都唔洗買野了
btw 130 ...

日凶 (只計3隻合怪,唔知佢包唔包合凶時所需的3封書)
3怪成本(當佢20E收隻鬼貓)+39珠(當1珠27E)+3封書(當1本70E)=1283E
馬尾而家見D人而家出到240E收                                                =240E
50E巨錢                                                                                   =50E

姐係你用1300HKD收人                                                              1573E
當1E=1 HKD   姐係佢D野價值                                                 =1573 HKD

雖然話唔一定唔可以平放野OR收平野
1手交錢 1手交貨時,平野真係唔洗懷疑
但你俾錢先,真係要小心為上-.-"

咁計法仲要唔包佢升LV D時間成本-.-
你估升咁多隻怪去200LV好易唔洗錢咩

ANYWAY 可能你覺得我有偏見
但我只係從一個商人角度去計數

雖然你HKD1300 覺得好濕濕碎
但俾D昆狗賺左,就真係好唔抵
回復 支持 反對

天下乂無雙 發表於 1-7-2017 10:51
日凶 (只計3隻合怪,唔知佢包唔包合凶時所需的3封書)
3怪成本(當佢20E收隻鬼貓)+39珠(當1珠27E)+3封書(當1 ...

明白哂  雖然佢而家係賺左錢 但睇下佢比人拉果陣會點 利申警已報
另外昆狗睇到呢個post請明白一點 就算第時拉到你肯還錢都好 我都會告死你  
回復 支持 反對