打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 一入韓正服 見到咁多人突然好感觸

有人玩韓服 可以帶我升?
吸到120主就夠
我SER5
回復 支持 反對

多人到.... 但好似開AC/交易好MA煩, 講英文都唔得
回復 支持 反對

韓服代理得好
回復 支持 反對

韓服係私伙的 唔係代理 佢自己公司自己出
回復 支持 反對

請問1下 測試服批要大約等幾耐?    小弟前2日申請左 到而家都未入得  想請教一下個流程系點? 官網申請完批 直接開始等就ok?定系要搞其他野? 點先知道自己有無申請成功
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 15-7-2017 16:10
韓服係私伙的 唔係代理 佢自己公司自己出

請問1下 測試服批要大約等幾耐?    小弟前2日申請左 到而家都未入得  想請教一下個流程系點? 官網申請完批 直接開始等就ok?定系要搞其他野? 點先知道自己有無申請成功   好心急求倆位大神指教下
回復 支持 反對

mpl20005 發表於 20-7-2017 08:58
請問1下 測試服批要大約等幾耐?    小弟前2日申請左 到而家都未入得  想請教一下個流程系點? 官網申請 ...

佢測服係一批一批咁批的 可能一頭半個月一次

申請你可以睇你申請果頁 藍色既 테스터 신처학인  
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 20-7-2017 09:34
佢測服係一批一批咁批的 可能一頭半個月一次

申請你可以睇你申請果頁 藍色既 테스터 신처학인  

多謝大神解答  

頭先用左翻譯睇過

佢既意思係咪話 意見個行填既野對申請通唔通過影響好大?

我前幾日填個陣 只系簡單咁表達左我好鐘意巨商呢只game希望可以深入了解多d遊戲內容 所以希望比我通過

我係將呢段野翻譯做韓文再copy落去 唔知work唔呢work

好好奇你地填左d咩最後 通過左 可唔可以分享下

同埋個d地地址同電話亂填得唔得架?應該唔會需要驗證個d?
回復 支持 反對

mpl20005 發表於 20-7-2017 22:10
多謝大神解答  

頭先用左翻譯睇過

當測服人流太少既時間 隨時你打句x你老母上去佢都批你   
不過呢排重置完應該都算ok 求其認真比兩句就得

電話地址我唔知啵 不過我係google搵番我個人名   跟住加010
咁岩佢好似係地產佬有個同名我就直接copy晒上去
不過應該唔會check掛 佢邊有咁得閒個個打去問
回復 支持 反對

+plzza+ 發表於 20-7-2017 22:15
當測服人流太少既時間 隨時你打句x你老母上去佢都批你   
不過呢排重置完應該都算ok 求其認真比兩句 ...

多謝分享

聽佢上面講 好似可以申請永久測試資格?

係咪本身如果想玩每次佢重置個ser前1天就要申請定?
回復 支持 反對