查看: 31192|回復: 81
收起左側

[抱怨專區] 現今巨商界..咩人都有....

事原我掛機收明入160,,,自問態度好好.....
換來呢個人來問,佢叫我出,我出160...就俾人鬧...真心好笑

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

老老實實,我真係好想吊下巨商D打橫黎講GA人
(咩唔岩價咪唔岩價,洗咩嘈)
(我平收還平收,你都可以唔賣,唔需要X人)

好多野都有市價,唔好同我嘈咩叫市價.
好似點品咁 明明就有個點品比值作市價參考
幾百E的貨品,人地平1~2E當平D賣俾你啦
你地都唔夠,硬係要平多10幾~20E
有D人收野仲過份,平市價20~30%收

大佬呀,將心俾己啦
換左係你,你又會唔會平10~20E/20~30%賤賣自己D野呀?

ANYWAY 唔係針對樓主你
但而家D人真係見到同團就盲撐,
明明自已個團友出ON9價 俾人吊
D正義團友就走哂出黎吊返果個賣家轉頭
講咩狗屎垃圾(唔岩價咪唔好賣,罵咩人?)

你出得ON9價 就預左人當你ON9架啦!
咁你俾人吊你ON9 有咩咁出奇呀?

人地唔會無拿拿吊你ON9囉,貪口爽呀? 天生鐘意得罪人呀?
人地真係無拿拿吊你GA  你先出聲啦!

俾人罵之前 總有個原因GA
你出市價會唔會俾人罵呀?
你平1~2E收會唔會俾人罵呀?(假設件貨幾10E,即平1~2E只係平幾個%)
你出ON9價先會俾人吊姐 係唔係呀?

個個人學似你地咁平收野法,個市價D價一直降啦
降到送埋俾你好冇?
回復 支持 2 反對 0

160又真係低左D既..不過佢唔賣咪算囉=.=
回復 支持 反對

有時^^呢D符號係會令人燥底
你仲要兩次
回復 支持 反對

黃宗澤星樓 發表於 8-5-2018 20:46
有時^^呢D符號係會令人燥底
你仲要兩次

同意
回復 支持 反對

好簡單一樣野  唔岩價咪唔好傾。。。 不過賣家都有d唔岩
回復 支持 反對

味就係 仲好意思放上黎 哎 真係送番你一句 而家巨商乜人都有 ^_^
回復 支持 反對

比著我係對方 我X左你好耐啦^^
回復 支持 反對

個價唔岩唔洗x既 如果係驚佢影響其他人報價 你可以唔賣同買
回復 支持 反對

=.=其實唔岩價咪唔放 何必串人呢
我成日撞到唔岩價都唔應機/不了 有幾難
回復 支持 反對