打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 現今巨商界..咩人都有....

岩價就交易.
如果個價唔岩唔使鬧人
(唔一定係膠價 可以係市價 然後人地唔滿意都插你 呢個世界真係乜人都有)

如果個價唔合理  市場機制都會令到佢買唔到
當然都有機會賣方有其他因素 會賣出令佢買到
例如係 賣方等錢洗  賣方資訊掌握不完全等等
回復 支持 反對

1234950 發表於 9-5-2018 22:13
岩價就交易.
如果個價唔岩唔使鬧人
(唔一定係膠價 可以係市價 然後人地唔滿意都插你 呢個世界真係乜人都有) ...

俾得人插....10居其9都係出膠價~.~
講真呀 邊個咁鬼得閒亂插人/得罪人呢~
回復 支持 反對

其實我無詳細睇到張圖邊個岩邊個錯,但見到個笑樣真係嬲嬲地

我唔覺得出價高低係d咩問題

你做賣家,唔會想人出低;你做買家,唔會想人出高;人之常情

你賣野,人地出低價,你就XYZ人;如果人地出高價呢,你會唔會真係同佢講笑佢傻仔先,我就拿拿林叫後山易啦

岩價咪收,唔岩價一係就傾,唔係咪,不了THX,成件事咪完左囉

好閒姐, 不過態度/表情符號真係影響哂成件事
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 9-5-2018 22:50
其實我無詳細睇到張圖邊個岩邊個錯,但見到個笑樣真係嬲嬲地

我唔覺得出價高低係d咩問題

賣家見到符號笑笑口又問號 可以唔洗理 人之常情
回復 支持 反對

^3^~ 嘻嘻
回復

博比人扣分呀  哈哈。。。嘻嘻
回復 支持 反對

天下乂無雙 發表於 9-5-2018 22:29
俾得人插....10居其9都係出膠價~.~
講真呀 邊個咁鬼得閒亂插人/得罪人呢~

有人會鬧人出膠價 或者被人鬧10居其9都係因為出膠價
唔等於出膠價係有問題 或者鬧人者係正確
回復 支持 反對

1234950 發表於 10-5-2018 17:04
有人會鬧人出膠價 或者被人鬧10居其9都係因為出膠價
唔等於出膠價係有問題 或者鬧人者係正確 ...

不論買方或賣 出膠價預左會有 人之常情 可以唔洗理的(最重要應返人地 唔岩價 唔好意思~遇上叫人出價 又唔理人先麻煩)
回復 支持 反對

淚無情 發表於 10-5-2018 17:39
不論買方或賣 出膠價預左會有 人之常情 可以唔洗理的(最重要應返人地 唔岩價 唔好意思~遇上叫人出價 又 ...

佛系玩家,膠價唔洗嬲,緣份到自然會有人賣俾佢?
唔好將膠價合理化啦~.~
好地地,出返d正正常常的價位好難咩?
回復 支持 反對

膠咩價呀.同一樣野.有人可以高價收.低價收就得罪人咩..同樣賣野都係.無話對錯.只可以話大家溝通方式問題
回復 支持 反對