查看: 17655|回復: 33
收起左側

[影圖分享] 台巨既掛9.....

我要穿牆術 出去搶佢地怪
今日咁岩見到 唔知會持續幾耐 我見到既起碼已經半個鐘

有無人講下係咪日日都係咁
回復

henryns 發表於 24-6-2018 11:41
唔係掛? D掛9仲打破0?又無經又無錢......點解唔打D勁野...

因為D勁野都俾其他外掛搶晒, 唯有退而求其次 XD
回復 支持 1 反對 0

台巨等執
回復

我都想知=.=其實我就退左巨好耐 呢2日無聊裝返更新完上線睇下咩環境

點知日頭都好多掛係到刷 心諗呢個時間GM唔係返緊工? 正路係咪要做下野=.=

真係痴L線 完全比人感覺係無人理咁樣 即係你現實望落條街啲人係度打劫搶野完全無人理咁樣 唔知仲以為合法左

我想講大佬你係咁出新野食玩家水真係唔係問題 你肯做下野 玩家見到都心甘情願比錢你地賺啦 而家係連玩都玩唔到

咁樣邊有得搞 一上線見到外掛刷野都算 2年前出戰LAG 2年後既今日出戰都仲LAG緊

想講句你肯做下野 個SER穩定D 掛仔唔好咁離譜 你肯出花款玩家肯比錢買 你咪長做長有玩家又玩得開心 根本唔係問題
回復 支持 反對

一早知喇 原本有個代升系個到既(拉怪入去 每次雙經都有人開大頻講點唔到) 要搵佢代升先會知有人系到打(因為會好奇佢系邊到打怪) 系佢地貪巨大BOSS拎箱抽裝姐 你睇個頻成日彈成堆掛仔召BOSS=同你講知唔知我邊到開掛呢~_~捉我牙笨

javascript:;

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

玩得台服預左了
回復 支持 反對

新出既蒙古3樓我想打下怪都比所有既外掛搶晒黎打 E加只好挖料企定定
好坦白講玩家點解都仲比錢個濕柴代理 成日出埋D廢野呃人抽 又唔捉外掛又要繼續呃玩家錢真係好黑心
實在要轉C服玩好過
回復 支持 反對

日日都係咁
一般頻道打完怪出黎個下係見到自己幾多經既
點第二隻怪果陣已經比D綠色字洗走左
連續幾個鐘都唔係咩新鮮事
回復 支持 反對

Nk` 發表於 18-5-2018 15:53
我都想知=.=其實我就退左巨好耐 呢2日無聊裝返更新完上線睇下咩環境

點知日頭都好多掛係到刷 心諗呢個時間 ...

由出福袋同冇守到某一波外掛個下已經冇得救.

1黎封左外掛.  D人冇得買兵然後即上神裝即轉職
2黎.  到左外掛橫行. 依加封外掛應該會比外掛DDOS死.  所以未必會順左.
回復 支持 反對

有時覺得玩家應該不要收250兵 咁樣助長外掛
回復 支持 反對

5678000 發表於 18-5-2018 22:37
有時覺得玩家應該不要收250兵 咁樣助長外掛

錯哂重點,直接唔儲值等巨商執啦,

官方驚就會出手,官方唔理,你又要玩,咁你冇得怨
回復 支持 反對