收起左側

[綜合討論] [港巨]米鬼事件時序更新

想問問,現在點架,米鬼佢停左?定俾GM封左XD
回復 支持 反對

yykyyk0827 發表於 1-7-2018 12:56
想問問,現在點架,米鬼佢停左?定俾GM封左XD

傾又傾過  條友幾大牌  人地替佢講和  打機都要比面色佢睇好好野真係。。。條友唔識自己出黎傾  超大牌
回復 支持 反對

其實 有無人睇哂d野 都覺得有D問題...

1.雖然 巨商座城有寫名 代表座城一定係你??(點解GM吾lock左個投城位

2.人地吾同你傾就要唱人....?

3.自己比信人 話可以繼續投 , 轉頭就搶人地其他城(就係因為無回應所以反擊??

4.自己反擊得,人地反擊就吾得?

5.有錢投城係外掛,有錢補城又係吾係外掛??

6.講和D條件.好似只係對你地有利.(可能人地要座城又吾係要D錢

佢仲有無.昆人,辱罵,怪區掛機,故意敵D細團..果D?
----------------------------------

利申:台巨 半退       車水馬龍
回復 支持 反對

外星人... 發表於 4-7-2018 12:47
其實 有無人睇哂d野 都覺得有D問題...

1.雖然 巨商座城有寫名 代表座城一定係你??(點解GM吾lock左個投城位 ...

同條友傾 佢唔傾 又繼續投  自保加反擊投佢d城又唔得?   
無話唔比條友反擊。。。
座城城主仲建在, 條友惡意亂投我咪亂投  又唔得?咁大牌?
  開post就=唱佢  好笑  掉番轉諗姐都係   比如我搶城  人地唔搵我傾 佢既事  傾都唔傾  姐係唔洗講    知我地第一次都傾唔成就知。。。條友係冇心傾  姐係玩野
回復 支持 反對

無話唔比佢反擊,咁就吾洗拎出泥講啦

你話佢惡意亂投 又話佢投個陣 座城係未係遊戲繼續團....咁其實佢都無針對你姐

其實投城都好正常....有邊個座城吾係搶番泥

我估你都係為啖氣...覺得佢吾應你,吾尊重人....

我無話開post=唱佢   咁你開post數佢...吾算唱??講事實??

我純睇一方證詞..

吾係佢要投你地團d城 , 係你要保一個比人投緊ga人

-----------------------------
如果我任何純討論/分析的回復,會令你感到不適

對不起,原諒我
回復 支持 反對

外星人... 發表於 9-7-2018 00:23
無話唔比佢反擊,咁就吾洗拎出泥講啦

你話佢惡意亂投 又話佢投個陣 座城係未係遊戲繼續團....咁其實佢都無 ...

姐係咁既 係合完ser先黎投 佢合ser前都冇投緊(投資金額10%好明顯有得睇)睇返資料  
  咁戈陣的確未有團  睇返資料  第2日/3日  先入左我地團  (睇返資料佢聲稱投左幾日都未係我地團,但佢自己唔睇團 佢已投左20幾e)城主仲在建自保緊 佢保唔黎  佢交得座城比埋我打理 我就唔保得?

我地有搵佢傾,人地高高在上 理都唔想理我地 好大牌 幾巴閉
條友原本都停左2,3個月 又靜靜雞投返,咁我地米再追擊囉
佢唔投 我地根本唔會出手 (你要諗返合ser唔投 乜事都冇發生過 掉番轉諗 合完ser第一日係無人有團既事 如果係咁個個人都可以學佢咁亂投,咁各團話事人分分鍾 搵有相關人事去傾   你又點睇? 畏獨知佢正身第一時間搵佢傾  4466拆掂佢息事寧人 佢唔傾係佢既事 我地反擊 佢都冇搵過我地 咁仲有乜計傾 又唔岩?)

有中間人搵我傾,中間人都話佢好硬頸,唔肯傾,一意孤行...
問條友=無人應,唔回覆,我唔可以做野??唔可以反擊??

你話我開POST=唱佢~咁都要有野唱先開得POST既~做得出呢件事怕比人知?  
仲有,我地唔係唱佢,係報導真相
咁做新聞果D人叫咩??

呢單野
米鬼企圖將d野倒轉晒咁同人講 惡人先告狀
等人以為我地團搞事敵佢團郁佢

仲要有掛佬幫手入左3城比佢(唔肯定係咪掛佬) 再飛信比我地d行首兇佢地出團

好懷疑佢同掛佬合作有心綁架我地d城 要我地同掛佬買錢
先唔講佢地係咪早有預某 雖然冇證冇據  所以先懷疑

我地講晒成件事出黎都係為左保障自己 就算死都唔可以死得不明不白

回復 支持 反對

我無話你地吾岩,不過我覺得佢都無吾岩...(吾好搞到好似公審罪人咁

因為大家都做緊相同ga事

令外米鬼同其他人點講??或者有無圖??(純八掛想睇

----------------------

照你的懷疑

係一班巨錢大戶(掛掛?) 背後 一手策劃
一邊投城,一邊賣錢比你

咁你又點同人玩....

最後好可能搞到,錢又洗左,城又無哂..仲有機會團滅

如果係真,班人智商都幾高...

我係你的話 , 濰坊同佢d城就比番哂佢啦,廢是因小失大(雖然吾知你個團大吾大,如果係大團都敢挑戰,咁實力一定吾細,如果係一班人咁仲難搞
不過我估計 而家你地點都無得停

Good luck
回復 支持 反對

外星人... 發表於 9-7-2018 14:35
我無話你地吾岩,不過我覺得佢都無吾岩...(吾好搞到好似公審罪人咁

因為大家都做緊相同ga事

有d野可能你唔明 做得大房呢個位  自己先知  點都唔會同d橫不講理既人(指米鬼:因為就合ser所以搶左佢,城主仲係到交得座城比我打理。冇理由咁易放棄)
都係戈句:(米鬼)你唔搶 唔投  一開頭乜事都冇發生過  唔好諗到我地出個post 我地錯哂咁  有圖證睇  怕咩比人睇  
回復 支持 反對