查看: 43180|回復: 55
收起左側

[影圖分享] 整龍天符,陣法陣型屬套(+0) 整到破產

破產啦~破產啦~
回復

之前無睇龍天既片 而家睇完 原來龍天真係幾廢
特別對地怪 同其他天王無得比
對空怪 無剋屬既話 覺得同明凶不相伯仲 最多都係勁小小
唔知有無龍天符既片呢
回復 支持 反對

講過好多次啦

再講多3次
垃圾龍天
垃圾龍天
回復 支持 反對

唔廢架.要勁要使多D錢咁解
回復 支持 反對

龍天要250加裝備好靚先會開始強 所以係最貴養既一隻天王
回復 支持 反對

我個隻好勁啵
回復 支持 反對

說龍天廢的人.強也有限!別用明兇來跟它比..明兇跟龍天比打天根本就無得比..
回復 支持 反對

victims 發表於 27-1-2019 12:33
說龍天廢的人.強也有限!別用明兇來跟它比..明兇跟龍天比打天根本就無得比.. ...

每個人強都總會有限度 比巨商所出既裝備,系統限制住
自問唔係高端玩家,無齊4天王4凶,無齊全陣235天王套
但一般人有既+5屬套,225裝,介, 無想300,250轉250既將,主都有/練緊咁上下 應該有既我都有
我影片見到既係 僅次於龍天套(多1200敏,左右),拔都套(多600敏左右)&拔都介(多400敏) 既龍天
比起 而家佢大約5500敏(大約從裝備估計) 頂裝後(多約1600敏)大約多出30%傷害

以多30%既數字黎睇 龍天1 D都唔強勢 比起其他天王同裝黎講完全係相形見絀,只可以講打天有優勢

明凶方面 我應該講好D 以片中裝備既龍天 同天照全套既明凶比
最多都係勁小小
至小我測試無數次 一條魔已經夠清1隊狐仙,連天怪 都係10幾秒一場既事 (雖然我知剋屬,所以我都有講龍天同明凶唔剋屬計,龍天會勁明凶小小)
Btw 要識掌握明凶技能點放 達至高hit數 先叫識玩明凶(否則得1,2hit)
相反亂放技 點會覺得明凶勁
表示明凶可以1技6-10hit
回復 支持 反對

victims 發表於 27-1-2019 12:33
說龍天廢的人.強也有限!別用明兇來跟它比..明兇跟龍天比打天根本就無得比.. ...

覺得我水你咪自己升番隻龍天囉
水你對我有咩好處

後面個句唔多明 係咪想講明凶打天>龍天?
定係想講唔應該拎D比佢勁既野泥比 係拎就拎D廢過佢既 (2,3轉比?)...

我覺得打天反而龍天好用....范圍問題唔係傷害
一直都講緊龍天對地垃圾
回復 支持 反對

grace9314 發表於 28-1-2019 11:08
每個人強都總會有限度 比巨商所出既裝備,系統限制住
自問唔係高端玩家,無齊4天王4凶,無齊全陣235天王套
...

高端玩家.....
你隻龍天仲係得提升咩
+5屬套同拔都套唔係好多人有
(龍天套台巨出左未我都唔知..)

明凶有6-10HIT?.....
咁龍天符/明凶昌3日男...有無可能做到咁多HIT...
回復 支持 反對