查看: 12549|回復: 16
收起左側

[兵陣研究] 朝鮮2轉問問

想問 許浚2轉  權2   金時敏2轉 仲有冇用?
回復

3隻都有用.睇你點用而已
回復 支持 反對

權2暫時無用
回復 支持 反對

權2 頂吾到怪?   新起手玩朝鮮 應吾應該轉佢?
回復 支持 反對

權2前期有d用,後期無用
許2可以用解封符同180針,當陰陽師用,亦都可以係前中期當打boss用
金2基本上後期必備
回復 支持 反對

JIMMY8600 發表於 1-6-2019 23:37
權2前期有d用,後期無用
許2可以用解封符同180針,當陰陽師用,亦都可以係前中期當打boss用
金2基本上後期 ...

想問 我見點解依加好似仲有人用 燕2 李寧2轉  張仙花2轉  賽2  依d仲有用?   燕2就算上解封開冰封 但同1轉有分別咩?
回復 支持 反對

yeung2010 發表於 1-6-2019 23:45
想問 我見點解依加好似仲有人用 燕2 李寧2轉  張仙花2轉  賽2  依d仲有用?   燕2就算上解封開冰封 但同1 ...

想問 我見點解依加好似仲有人用 燕2 李寧2轉  張仙花2轉  賽2  依d仲有用?   燕2就算上解封開冰封 但同1轉有分別咩?

燕2一來回魔,二來用高lv符+解封可以封冰, 而且二轉甚至改造可以多d抗,無咁易死,所以一般都會轉
李寧二轉用180炮配解封可以放念
張仙花2轉 同李寧同情況,所以二選一
賽2就同我頭先講許2一樣,上解封後放陰,二選一
回復 支持 反對

JIMMY8600 發表於 2-6-2019 00:18
想問 我見點解依加好似仲有人用 燕2 李寧2轉  張仙花2轉  賽2  依d仲有用?   燕2就算上解封開冰封 但同1 ...

燕2 回魔= 廢左 孔1 ?  燕2上解封 除左封冰 可吾可以幫d 兵回mp? (依個係重點)   太耐冇玩巨商 好多野吾知
回復 支持 反對

終於明, 燕2 上解封, 就可以好似 燕1同mp女 咁幫兵回魔?
回復 支持 反對

想問埋  其實 天使即係邊隻2轉? 同印度象比較實力如何?  見依加好似冇咩人用印象2轉咁,  對於我地d 窮人冇錢玩神獸黎講, 記得6,7 年前 港巨一出印度  好多人都轉印象玩 做主力   同埋想晤埋  金2 會吾會有金1 既激勵 全員加抵抗力既效果?   問題多個, 求解答
回復 支持 反對