查看: 34452|回復: 11
收起左側

[兵陣研究] 關於最高戰力將神怪

不計主角.有11個兵位

假設都是穿谷戰裝

要放那11隻兵/怪/神等會係達到最高戰力呢?

除左11隻黃牛.有無其他方案?

以每隻單1黎睇.11隻不同的兵.不重覆.那11隻會是最好選擇?

7帥(那7隻帥?>)+1天王(那隻天王?)+3印(合怪)/兇獸?其他?

歡迎分享~
回復

麒麟 印神 虎天 明兇 加印7帥 ?唔理打唔打到怪 著灑龍天套
回復 支持 反對

bravery1993 發表於 31-12-2019 14:17
麒麟 印神 虎天 明兇 加印7帥 ?唔理打唔打到怪 著灑龍天套

麒麟好似唔算高戰.印3合怪應該高D
回復 支持 反對

黃牛唔高戰喎 又貴 點解仲要出11隻..
但我係用全體點法  
另外有個最高戰點法係要加少少其他唔係全體 不過我唔識
回復 支持 反對

between 發表於 3-1-2020 00:28
黃牛唔高戰喎 又貴 點解仲要出11隻..
但我係用全體點法  
另外有個最高戰點法係要加少少其他唔係全體 不過 ...

人地黃牛上到13X萬戰-0-你個計法有無出錯
回復 支持 反對

ychych00 發表於 3-1-2020 20:52
人地黃牛上到13X萬戰-0-你個計法有無出錯

https://docs.google.com/spreadsh ... edit#gid=1940534039
回復 支持 反對

龍天套全體印象都137萬 仲要275紅利唔係完美轉(韓仔APP計 IOS SEARCH Gersang)
馬就128萬

將就同excel計220太套差唔多
回復 支持 反對

之前果個唔計武器

簡單講就係龍天>明王/傳說將(武器未出所以唔知邊個高)>象>印度3轉

凶獸因為唔可以同明王一齊出 所以廢事計了  出完印象應該唔會再出黃牛?

出完傳說將 4國3轉應該都冇咩用了 廢事計

而且傳說將有武器既話一定高戰過黃牛 到時黃牛就會冇用 N年後印度4轉(如果出的話) 黃牛都係冇用

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

bravery1993 發表於 4-1-2020 19:24
龍天套全體印象都137萬 仲要275紅利唔係完美轉(韓仔APP計 IOS SEARCH Gersang)
馬就128萬

呢個APP嗎  但隻象全部怪我都整了250都只有395紅利 完美係403 應該點SET?

我用自己隻兵試了...好似不準..唔識用

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

我就係set到200禁唔到250
回復 支持 反對