打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 現今巨商界..咩人都有....

好簡單一樣野  唔岩價咪唔好傾。。。 不過賣家都有d唔岩
回復 支持 反對

回到首頁 發表於 9-5-2018 14:17
講真既!你真心想160億收既 直接打住 收入值 160億 咁樣一定冇人插你! 你又唔出價 邊有人會估你出160億呀  ...

樓主張圖佢已經掛字出收明入160e。。。。。。樓主又冇錯度啵
賣家都出字160e  但冇問係咪最高價收  賣家見樓主人地掛字160e 仲走去密人地。。。   未諗清楚前 唔好一口咬定係樓主錯哂   其實笑笑口符號問好有咩問題先  賣家都未問清楚  傾都未傾  賣家就話人  笑你媽沒牙 。。。先最大問題
回復 支持 反對

天下乂無雙 發表於 9-5-2018 20:23
算啦 同佢尼D人講根本哂9氣 佢地唔會視市價的存在
一句我鐘意幾錢收係我自己GA事,我收唔收到貨都係我GA ...

睇返樓主所講既內容:賣家叫買家出   自然買家出160e畏獨掛左字 明標明價咁收   賣家都走去密(都可以話真係睇唔到有掛字走去密左。。。當然張圖  對話應該仲有對上可能)
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 9-5-2018 22:50
其實我無詳細睇到張圖邊個岩邊個錯,但見到個笑樣真係嬲嬲地

我唔覺得出價高低係d咩問題

賣家見到符號笑笑口又問號 可以唔洗理 人之常情
回復 支持 反對

博比人扣分呀  哈哈。。。嘻嘻
回復 支持 反對

1234950 發表於 10-5-2018 17:04
有人會鬧人出膠價 或者被人鬧10居其9都係因為出膠價
唔等於出膠價係有問題 或者鬧人者係正確 ...

不論買方或賣 出膠價預左會有 人之常情 可以唔洗理的(最重要應返人地 唔岩價 唔好意思~遇上叫人出價 又唔理人先麻煩)
回復 支持 反對