打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by 我愛你Man at 2006-4-19 23:12:
我想睇你d eq多d

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2344555

here

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by SiU強xD at 2006-4-20 19:03:

[size=-1]149昌! - ___ - 我都想要aR! 你升左幾耐?!

兩個星期倒,好耐之前升既-.-

Originally posted by B.B.Q at 2006-4-20 14:42:
多謝樓主分享
我終於識用昌2技喇
不過就唔係次次都打中怪
都比未睇post之前好左好多
真係非常多謝你
未睇post之前放4下中1下
睇完post之後放4下中3下
我係唔係有進步呢  哈哈
都係摟主D圖整得好
...

用photoimpact,photoshop,小畫家等等既軟件都加到

Originally posted by 精英大屍 at 2006-4-20 19:06:
我想問隻昌2要點企先岩???
企係隻怪ge左邊/右邊定中間???
我覺得隻昌2ge企都好緊要 但係就唔知點企= =
我睇定個post only識數主果幾個放龍法 即向右下 右上 但係我就唔識點向左上 左下放
樓主請教下我....... ...

盡量幫下你,不過唔知你睇唔睇得明-.-

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

版主~~~~~~~~~
既然呢個post幫到人,不如列入精華啦
我唔想成日係巨商入面比人問,叫佢黎搵post又搵唔到-.-

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 精英大屍 at 2006-4-23 01:44:

係平行左之後再落半格(即斜行)
再放龍就好勁
多得樓主教我ja 而家識用昌昌啦bao_32bao_32
多謝樓主
p.s.昌2幾lv可以打蛇/冥使

70lv倒都夠架

回復 支持 反對

Originally posted by 樂古之王 at 2006-5-4 21:03:
...........我點睇都唔係幾明...
可唔可以親自教教我...?

你睇唔明,我都幫你唔到=.=

回復 支持 反對

Originally posted by Japan4_哨牙 at 2006-5-5 01:20:
3千幾hp 800mp 之後係唔係全力牙??

我係800mp,370力,全血

回復 支持 反對

Originally posted by kenken1212 at 2006-5-5 11:18:
其實你d野高lv之 教學唔係打蛇呀 d新手昌2得幾lv 都唔夠血la 你個d甘高lv 一定winge

無人叫d新手幾lv去打蛇啵-.-
我張圖隻昌冇錯係149lv,但你有冇諗過我係點樣升到149??
咪又係係冥5升~~~~我6十幾lv就去打冥5啦
你睇埋中間果d先,有幾張係用9十幾lv既昌影既,不過好似係打冥使-.-
仲有,打蛇講既係快,根本同血冇乜關係,細場唔岩位就咪打,岩位打,d蛇根本埋唔到身

Originally posted by 12012010 at 2006-5-5 11:50:
你點解用昌昌打~
唔升其他2轉~
昌都149~

搵錢緊要呀~.~
其他帥又換晒甲喇,升唔升都冇乜所謂
升其他帥=間接地倒自己米=.=
搵錢慢勁多,不如我用昌2打,比佢地吸下經好過,又搵到錢

[ Last edited by Minglun on 2006-5-5 at 04:45 PM ]

回復 支持 反對

Originally posted by happystjc at 2006-5-10 22:08:
死圖呀...><
Originally posted by arthurli1992 at 2006-5-10 22:11:
剩係睇到叉包........

upload圖個網岩岩今日汁左-.-
我盡快整番上黎

回復 支持 反對

唔好意思~~~~~~~近排好忙
而家整番d圖啦

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 三腳貓功夫 at 2006-5-16 17:11:
想知隻林平..幾lv..同點加點..@@??
如果用退魔..得唔得..??

小spoon既林平:

oO冰慧星Oo既林平

其實用任何一隻補血兵都得,不過如果唔係帥or巫師既話就要高d lv,最少都要有1000mp

回復 支持 反對