打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 巨商版重整第二階段

關閉 [複製鏈接]
我覺得合併呢個方案都可以,老手可以係舊版post回憶相,新手係舊版提問問題,都有不少好心既老手出聲幫忙,因為大家都知道港巨已經結束了,不會再有討論的空間,最多只是回憶,相反依加都有新玩家係舊版發問問題,因為佢地都知道新版人流少,就算發問都無人回應,我個人認為新舊合併係比較合適

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
Hellkite + 100 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

新版:因大部份港巨玩家已轉移至台巨,建議將台巨和原有巨商版塊合併,成為主要版塊,保留日巨韓國印原有 ...
小妍~ 發表於 27-8-2015 15:54

其實我覺得影圖分享已經包含了台巨同港巨,因為港巨已經結束了,除了回憶照片都沒有其他可以討論之處,而大部分人Post相既人都係標題上列明左係台巨/港巨,依加巨商版人流已經少左了,再加多已經無咩人再post回憶港巨既相片了,都無必要再分多一個討論點出黎,一來唔會亂,二來唔會分散人流,集中一點對整個巨商版睇起黎都會比較熱鬧

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
Hellkite + 100 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

暫時將新舊版合併,分類已經足夠,觀察下情況再睇下之後點做,交易區按照台巨伺服器名稱分類:朱雀、青龍,韓國印只以各服名稱分類:韓巨,國巨,印巨,並將商一,商二,商三除下...

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
Hellkite + 30 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對