打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 變態的龜天王

回復 35# 魔界幻龍

巨商系一隻遊戲,你夠我講性價比?恭喜你 你已經比巨商玩緊

所以話囉 你唔了解日凶/巨商 千幾mp?唔該你自己計下日凶225天照套加介有幾mp。再講加既唔只系mp系加攻

花,你認為佢剩系for日凶用?請你唔系活系自己既世界入面,念技好多技都配合到,例子:句刀

玩巨商可以好多定位,有人升lv,投城,打段等等。你要多面化系你自己既事,唔好套用系別人身上

其實講泥講去都無咩用,因為你唔會接受其他人既野,亦都接受唔到。
回復 支持 反對

回復 48# 魔界幻龍

第一合日凶唔系剩系為左加攻 第二 乜事情已經發展到呢個地步?合日凶系機打人

第三 請你解釋下有天王又玩句刀有咩問題?

第四 巨商多定位你認同,既然巨商系多定位點解仲會有「中肯」呢樣野

其實你知唔知自己好自我中心?我推薦人合日凶=叫人入火坑。禁系咪有鬍鬚就系老豆?講得出你都幾無知

仍然系講緊屬於你既公式兵陣。真心笑出泥
回復 支持 反對

回復 44# 魔界幻龍

請問玩巨商規定要打段?

活系自己既世界無錯,但你錯在將自己既睇法套用哂系所有人身上,而去否定人地

完。
回復 支持 反對

回復 51# 魔界幻龍

又黎啦,刷經又=機打人

停一停諗一諗啦。講左禁耐,只有你不停禁否認人地既所有野。既然講極你都系禁。我都無話可說。結論系點 大家知就得
由公式兵陣,刷經升lv講到日凶雀武,之後竟然仲扯埋去賣家散貨到。不能不佩服
回復 支持 反對

山埃,入坑 真系睇都睇到厭。理智小小啦香港人
回復 支持 反對