打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

小燕、小昌、小寧、小臣、小版
就是這個

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-15 16:25:

既然你自己都認為小許清唔到怪,
咁你之前的一大堆話言,是想證明甚麼?

花花帶帥,打冥象。

[ Last edited by 籐原佐為 on 2006-4-15 at 04:29 PM ]

不選擇回應嗎??

[ Last edited by 籐原佐為 on 2006-4-16 at 09:50 AM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

表示支持。
努力

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-15 16:25:

既然你自己都認為小許清唔到怪,
咁你之前的一大堆話言,是想證明甚麼?

花花帶帥,打冥象。

[ Last edited by 籐原佐為 on 2006-4-15 at 04:29 PM ]

係佢唔可以好方使地清怪,你睇下我講咩先啦
我係有前有後傢啵
花花帶帥打冥象bao_44
你隻花幾多力,幾多血呀?

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-16 11:14:

我係有前有後傢啵

149lv全力花2,可以極速殺象,我本人未用過,我都係聽朋友講
帶帥升亦絕對冇問題,眾所周知,帶帥升lv,賽/花係最佳既選擇
想知多d花2既威力,可以係game度密 食品宣言/無敵小添添

如果你問我點解要賽唔要花,我知可以答你一句:我覺得花1難升過賽1-.-

回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-16 11:14:

我係有前有後傢啵

有前有後=.=?
你唔用小許睇下打唔打到!?
有前有後都可以封到冰嫁,當然,識唔識都係一個問題。
小花幾力幾血都好,有冰牆,幾多隻象都打到。

回復 支持 反對

唔錯~
但講到臣2同板2太勁LA~
但又講到許2廢左= =
大不過都講得唔錯

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

講得好好牙 thx

回復 支持 反對

商一 賣巨錢東涌交易  密我要幾億 講埋幾時交易 比ac nameoricq

回復 支持 反對

Originally posted by abcdkey at 2006-4-16 16:09:
商一 賣巨錢東涌交易  密我要幾億 講埋幾時交易 比ac nameoricq

你做咩?

回復 支持 反對

Originally posted by 錢錢錢 at 2006-4-16 15:01:
唔錯~
但講到臣2同板2太勁LA~
但又講到許2廢左= =
大不過都講得唔錯

臣2的確係勁,佢衰就衰在範圍太細,不過佢範圍大既話隻game就唔好玩架啦
至於阪2,我印象中樓主冇話過阪2勁,阪2我都用過但最後都係炒左
因為我轉帥係要講效率,唔講少唔少人有or型唔型,阪1對於我黎講,唔係一隻好難升既帥,但係阪2實在令我太失望,我都唔知係我唔識用定點,我試過搵佢打象,110lv,過7百力,實數唔記得,出十野,d冥象竟然死得果一兩隻=.=
咁就炒鬼左佢喇,轉左寧2-.-

回復 支持 反對