樓主: chunho01369
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [轉貼]讓我們懷念過往的魔力時代

關閉 [複製鏈接]
我都係呢幾個月先重玩- -
諗返以前2.0既時候..
依傢d人幾虛偽...
回復 支持 反對

我本身都諗住重玩
人少都算我都覺得冇咩所謂
淨返既人好多都係掛網先大問題
想搵個檔口可以即時買到我想買既野真係好難
交名佢冇應過我又刪左 唔知我唔好彩定撞唔正佢on
d野又貴左勁多
令到我玩唔落去
最後揀左私服
以後既魔力 真係好熱鬧好開心
自從有外掛之後就衰落
回復 支持 反對

我都好鍾意玩魔力

魔力帶比我童年時唔少開心既回億 起初我係由我表哥介紹我玩 之後因要讀書而放棄 玩下停下咁 最後我放棄左佢 因為我再玩果時 我好多朋友都無再玩 我最記得係魔力令我學識打字 如果多返人玩魔力既我一定會玩 因為其實e+d game都好垃圾...好掛住以前玩魔力識既朋友同我果個冬結左既ac-0-"""
回復 支持 反對

如果隻GAME有好多野做既
玩法多元化
畫面ok
唔係只係升LV既
聊天系統又唔錯既.eg魔力 星夢  
因為多人傾計 易識到fd 玩家先願意再上隻game...
一隻只係升lv既game 做任可以自已攪掂既game
eg墨香 走既就愈黎愈多
入既就愈黎愈小

我覺得有齊上面既優點
就算收費都有好多人玩...
你睇下台灣果個魔獸世界就知@@
唔信可以上巴x姆特~~
就算係百幾蚊一個月都係咁多人玩
免費game點解要免費
1.係可以賺多d錢(官方)
2.隻game冇以上全部優點

可能仲有其他更好既優點我唔知
但係我相信有game可以做齊上面既野
我相信收費都會有好多人玩!!
回復 支持 反對

我係魔力2.0人,玩到3.0冇玩,之後停下玩下,最近5.0我又玩返,但係d野貴左n倍
我好討厭果d下下都只係講錢,賣錢果d人  我想問,如果d免費game收晒費,你地會玩嗎?
要玩好game,就一定要付出,我相信果d玩免費game ge人一定味試過一個咁好玩ge game
魔力呀......e+我只可以話係我一個回憶,我都期待魔力2,可以返比我以前玩魔力ge開心
回復 支持 反對

我覺得魔力愈黎愈差..

係因為..

第一:有多開系統...好多人升lv都3開/雙開..無人出聲 搞到升lv勁悶..
第二:隻game出耐左..自然愈黎愈多高lv..打王愈黎愈無難度..
第三:出d屈機道具..好似依家出鼠王寶石 閃反命必+30...屈機..無錢o既新手無得玩
第四(次要):出抽牛時雨果d,果時令勁多人破產 即時離開魔力..
第五(主要):掉檔器..以前無掉檔器..寵係睇bp..高bp就係勁寵,,但依家d人 掉少少主項就唔買..
搞到d寵價唔平衡..檔蜂500蚊有隻 掉0蜂 幾十萬都有人買..

都係玩家自己搞成咁..罪魁禍首始終係掉檔器創作人..
回復 支持 反對

原帖由 犯賤 於 2007-2-24 17:51 發表
魔力帶比我童年時唔少開心既回億 起初我係由我表哥介紹我玩 之後因要讀書而放棄 玩下停下咁 最後我放棄左佢 因為我再玩果時 我好多朋友都無再玩 我最記得係魔力令我學識打字 如果多返人玩魔力既我一定會玩 因為 ...

e...我同你差唔多@@"
只不過係我呀哥介紹比我玩 果時小6既我 為左升上一間好既中學 所以無玩好耐
魔力係我第1隻玩既online game 係魔力令到我自己學會了打字
本身想重玩番 但見你地咁講 我都唔多想玩了
回復 支持 反對

唉......魔力 好個人意見講句 係比外掛搞死
唔係外掛唔會有私服既出現

外掛加埋私服 就已經玩殘左  魔力寶具2...真係好希望佢收錢,...佢收錢 有好既gm 有好既風氣 乜都好....           如果免左 真係唔知有咩好講......

以前有人開左個post 叫人玩返魔力 但係最終得黎係個個都話佢免費就會玩返 唉....
回復 支持 反對

我都係2.0玩起
果時乜都唔識
身家得幾千錢同隻小蝙蝠
不過到最後都比人呃走- -
回復 支持 反對

我最既得就係2.0既利利洞- -
E家冇人去啦
回復 支持 反對