打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我們的魔力及百私魔力的玩家請小心 入面看看

關閉 [複製鏈接]
你係唔係on9嫁攃咩撚鞋,我係冇比人ban過 ac ar有好多人都係la 全部人都用粗口鬧過佢
有冇比人ban過 唔知頭唔知路就收皮la

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
Henry -20 粗口及粗俗言論

查看全部評分

回復 支持 反對

你鐘意去邊玩咪去邊玩囉!
冇人阻止到你架啵!
你話我好似乜都知咁,
因為我同迪都係俾滅焰呃既人,
又點會唔知呢?
講佢d野出黎都係唔想你地俾人呃咋,
自己試過緊係唔想其他人都俾佢呃啦,
仲有我地唔係第一個俾佢呃既人,
係我地之前已經有個阿添幫佢(滅焰)做完野唔俾錢人了!!!
呢個人(滅焰)人面獸心
你鐘意信又好唔信又好啦!up to you
不過你講俾你睇證據就無謂喇!
d證據都係留返俾寬頻公司同警方睇啦!
今晚寬頻公司就會派人黎睇我地server被人攻擊既資料!
入面有大量來自(滅焰)攻擊我地果陣既ip@~@
so~我地到而家都唔清機,
就係為左呢一日!!!
回復 支持 反對

原帖由 小柔 於 2007-3-8 13:41 發表
你鐘意去邊玩咪去邊玩囉!
冇人阻止到你架啵!
你話我好似乜都知咁,
因為我同迪都係俾滅焰呃既人,
又點會唔知呢?
講佢d野出黎都係唔想你地俾人呃咋,
自己試過緊係唔想其他人都俾佢呃啦,
仲有我地唔係第一個俾佢呃既人,
係我地之前已經有個阿添幫佢(滅焰)做完野唔俾錢人了!!!
呢個人(滅焰)人面獸心
你鐘意信又好唔信又好啦!up to you
不過你講俾你睇證據就無謂喇!
d證據都係留返俾寬頻公司同警方睇啦!
今晚寬頻公司就會派人黎睇我地server被人攻擊既資料!
入面有大量來自(滅焰)攻擊我地果陣既ip@~@
so~我地到而家都唔清機,
就係為左呢一日!!!

你up感多野做咩呢~~~我正係想知到~~(我們的魔力)個私服入面的人物角色點解會係(魔力世界)私服入面出現!!!!!
回復 支持 反對

請各位冷靜情緒一下
不然這就變了罵戰
首先,樓主貼出來的ip既然可以ping出來,也就是未必是用軟件找出
整件事的焦點在於被攻擊的魔力世界
暫請不要將server的醜事說出來,這只會令事情轉為僵局
還有樓上面的zxc,這裡不是街市,討論區是不允許不守規則的人
請自重,自己不尊重自己,也別妄想別人尊重你
既然找了警方來處理此事,各位也毋需再辯解,結果出來了,誰也沒有爭吵的理據
回復 支持 反對

原帖由 blue﹏晞 於 2007-3-8 20:49 發表
請各位冷靜情緒一下
不然這就變了罵戰
首先,樓主貼出來的ip既然可以ping出來,也就是未必是用軟件找出
整件事的焦點在於被攻擊的魔力世界
暫請不要將server的醜事說出來,這只會令事情轉為僵局
還有樓上面的 ...

兩個字講晒*!同意"
回復 支持 反對

回復 #25 blue﹏晞 的帖子

非常同意
大家等消息吧^_^
回復 支持 反對

其實
大家好地地做咩要攻擊server
攻擊又唔做得好d  又要比人查度@@
會唔會有點兒那個呢........................

我是路過的
3個server都冇玩過
只係聽過我們的魔力
因為成日有人講買野唔比野
入server勁慢等等

ps:全是個人意見
回復 支持 反對

原帖由 我不是玩家 於 2007-3-8 19:02 發表

你up感多野做咩呢~~~我正係想知到~~(我們的魔力)個私服入面的人物角色點解會係(魔力世界)私服入面出現!!!!!

小弟沒有開過魔力私服
只開石器私服

其實你呢個問題如果我冇估錯係同石器的servlist一樣
比個例子你

如果打  【香港一】 1hksa.servehttp.com,9065
就會入左【香港一】呢個server

如果打  【520sa】 1520sa.com,9065
就會入左【520sa】呢個server

但如果你打【香港一】1520sa.com,9065
就唔會入到【香港一】,而係入左520sa------>錦你入左520sa 自然會load 520sa的ac啦@@

所以只係可以講
登錄檔config一樣
唔係data一樣

ps:你係玩緊online game  唔係玩緊單機game
    下次唔好錦大聲啦
回復 支持 反對

原帖由 我不是玩家 於 2007-3-8 19:02 發表

16歲人...連中文字也不會打
一句非常簡單的句子也能變成不倫不類
回去請教你的中文老師吧,待他們重新灌輸正確的生字給你吧。
然後再去請教你的電腦老師,待他們教你如何使用輸入法。

好認真的說一句,被扣分也沒關係。

早抖啦,撚樣。

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
Henry -20 罵戰及回覆帶有粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 皕風暴 於 2007-3-14 11:46 發表

16歲人...連中文字也不會打
一句非常簡單的句子也能變成不倫不類
回去請教你的中文老師吧,待他們重新灌輸正確的生字給你吧。
然後再去請教你的電腦老師,待他們教你如何使用輸入法。

好認真的說一句,被扣分也沒關係。

早抖啦,撚樣。

點不倫不類法呢
回復 支持 反對