查看: 6287|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我們的魔力及百私魔力的玩家請小心 入面看看

關閉 [複製鏈接]
我地是魔力世界的gm (我是迪)我地發現我們的魔力及百私魔力是用了木馬及用駭客軟件
發現事件經過:
我地魔力世界一向已沒有向其他server做過什麼,
但我們的魔力的gm,說我地偷佢野,但你地用自己的智慧去想一想
我地是用韓版的魔力server,我們的魔力是用在大陸網下載的魔力server
我地怎可以在魔力5.0server中偷魔力8.0server呢,如果那樣都信他的話,
我覺得信他的是白痴,唔信我的話,你可以入我地server睇一睇
一入去就知道真相,因為我地的版本及比他們多了很多寵物及物品
他們是沒有的。
仲有百私魔力是同我們的魔力買魔力server,他們是同一伙人
我地常被駭客攻擊,因為滅熖在我口中知道了我地是8.0server
之後,我地不停地受到攻擊,我們今天終於用了名叫Fthreal的軟件
去打出駭客的ip 。我們找出的ip是 61.93.182.140 及 210.6.208.157
我們再用 command 的方式 ping 出他們的網址
61.93.182.140 ml.hkour.com 我們的魔力 是 滅焰 家用寬頻 (香港寬頻)
210.6.208.157 cg.8cml.com 百私魔力 (香港寬頻)
他們行為不論在法律上及人的品德上,都是人渣,是偷
滅焰更欠了我地同他合作時的應得的人工
我估計在他們server玩的玩家也可能中了木馬
我地會提供防木馬的軟給你們 ftp://cgworld.no-ip.org/Adware6.0se.rar
如果大家唔信的話,我就你們証實的方法
按開始>執行>cmd>enter>輸入ping ml.hkour.com 看顯示出來的ip是不是上面的ip
ps: 中了木馬是有很大可能給盜取網上銀行密碼等重要資料
大家也可以ping一ping我們 lifeonline.no-ip.org 及 cgworld.no-ip.org
我們只有兩條寬頻 你們可以ping一ping 我們的ip是什麼
是因為我們被百私魔力說我們攻擊他們 但他示出的ip不是我們的
而是他自己的 !

[ 本帖最後由  於 2007-3-4 04:49 編輯 ]
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

lifeonline

三級會員
ID No.: 421459 積分 66
帖子 2
註冊 0
狀態 離線

話!!!!!好感謝你wo

開個新ac同我地講話人地個私服有
木馬
回復 支持 反對

我唔知你up ga 野係堅定流~~

我正係知到有人up""你地""偷左人地私服個date,仲有人用""你地""個私服登入器打返(我們的魔力)ga  ID同PW係可以登入到的~~仲要個人物仲係到~~~
回復 支持 反對

嗯~~~~~~
你係咪睇左我寫果一小段........
發現2x lv人物於魔力x界重見天日@@
回復 支持 反對

原帖由 我不是玩家 於 2007-3-4 13:09 發表
lifeonline

三級會員
ID No.: 421459 積分 66
帖子 2
註冊 0
狀態 離線

話!!!!!好感謝你wo

開個新ac同我地講話人地個私服有木馬

帖數低不代表沒有權力發言
如果你要比,大部分人都比你高
另想說迪公告出來hacker ip跟我們的魔力私服的ip是一樣的

[ 本帖最後由  於 2007-3-4 17:02 編輯 ]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 [S]滅焰 於 2007-3-4 10:50 發表
有咩證據 查到我ip就證明係我做?

唔知你有冇做
我可以肯定你地個ser係冇言論自由
講咩就ban人ac
回復 支持 反對

原帖由 明風月影 於 2007-3-4 16:55 發表

帖數低不代表沒有權力發言
如果你要比,大部分人都比你高
另想說迪公告出來hacker ip跟我們的魔力私服的ip是一樣的

我冇感ga意思~~之不過感謝佢之嗎......

我仲要感謝佢地令到我係(我們的魔力)ga ac 可以玩2面sev~~ XD
回復 支持 反對

其實人有知之之明的,各位可以去他們論壇看看他們以前的對話,就知道他們的演技有多好~~~我識有人係TVB做臨記...正想叫他們入去做...我諗不出1年..一定做埋道演~~~
回復 支持 反對