打印 上一主題 下一主題
收起左側

--久違了的失傳舊版巨商圖--最最可愛的玩家們---8月27日第1次改--

好回未
玩了4年巨商
巨商由小學陪伴自到了中學
記得以前常常有人和你打海王
你到了30級便很勁
辛苦到升信到45
請到一隻將軍

現在
追求的是2轉
1轉這以前是你的夢想
現在可以說冇人冇將軍了
回復 支持 反對

巨商 愈玩就愈悶 雖然出左新2轉好似好好玩咁 但係都吾夠以前有人情咪的巨商更好玩 (因為巨商改版之後外掛多左好多 雖然工作人員係咁防禦 但係都追唔到人地創新的外掛 我0願玩返以前充滿人情咪的巨商) 呢個post 大家唔好俾佢沉呀
回復 支持 反對

我開始玩巨商係1.2222t
之後改到1.2432(冇記錯係咁)咩逐鹿中'園'
同d fd去打4不象,真係好開心
果陣萬幾攻好勁家啦
回復 支持 反對

果陣我仲未玩巨商;P
好似係出左改左之後我先玩 --"
回復 支持 反對

令我想起...最近我對客人的態度好像差了
回復 支持 反對

唉...真係懷念呀...以前我個17m攻AC=.=
回復 支持 反對

神劍之魂...
之前成日同幾個FD一齊去打
但..........
隨住時間過去,以前有玩開果D FD,都無再玩嚕..莫講再一齊打怪
回復 支持 反對

支持你-"-我都好掛住以前個巨商...
同朋友一齊拎住電話一齊打怪....
"讚錢"  <<個陣只係幫人消工咋...跟住又同番朋友講
呢份開心...到而家消失左....
而家玩巨商只係諗點升好2轉..點讚錢等等...
不過...巨商仲有1樣野同以前"有得比" (只係有得比)
就係同朋友吹水日子...不過都係唔夠以前既巨商朋友好......

THx"      希望得到你的回復*
回復 支持 反對

講果個

講果個校長 係唔係gm 請問?
回復 支持 反對

我2年級哥陣開始玩巨商,哥陣岩岩公測ja...記番起我以前打惡商人升到全兵都30lv...
但依家...升得慢少少都唔想升,
有時諗下...我哥陣真係好搞笑@@"
+錯曬點,
以為成隻game得台灣1個地方,唔識搭船,日日係到打惡商人,台灣鴨...
之後就行到去打海神哥到(以前海神唔係個洞到嫁,係出面的)
識左泡泡天使..佢帶我打海神升...(依家泡泡天使都唔知去左邊lu)
哥陣唔知咩係將帥...得知有將帥呢樣野時,我就將轉到第1隻將帥作為我o既目標,
雖然達成唔到(哥陣巨商話收錢)
但我都無唔開心。
如果巨商唔想ser,無白木,無外掛,個個玩家都守規則,我相信依家巨商一定係最好玩o既 game
回復 支持 反對