打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] =公告=

關閉 [複製鏈接]
第一句我要說的話是..  此版死氣沈沈了很久,希望ROII可以在1月預期推出

另外最近有很多熱心玩家將貼ROII的遊戲消息出來,此等行動非常值得鼓勵,希望大家在網路上看到其他小道消息等也可以貼出來~

今次將要重點公告的是

1.本版版主未來將會成組ROII遊戲公會,介時會聯同台灣公會一起進行跨界限招生,詳細規劃已經進行,請耐心期待.
   註:公會人數現在已固定為50人,介時會在其他地方進行大型召收,初步預定300人,分公會3個.

2.12月份如果已認實ROII再1月份推出,本版會再招募一位版主.(詳細之後再計劃)

3.希望大家可以多參加本版活動.

4.祝大家身體健康

Mod: bebe456 敬上
回復

希望多d香港人玩啦
應該ro2 收月費ga la
因為日本都係收月費
都唔知佢1月得唔得
=.= 咁多問題 人地菲律賓都係出年先公測
......1月冇望ga la
回復 支持 反對

唔好收月費呀 玩online game都要比錢 咩?
回復 支持 反對

=.= 以前玩online game 一向都要比錢
係近年因為免費online game 出左
又幾賺得錢 又唔洗咁多時間 金錢 人力 放係制作game 度
ro2 我相信大家都認為佢係一隻大作黎
人地用左咁多心機 咁多時間 去整一隻game 出黎
收錢好正常  喜歡ro2 ge人唔會理佢收幾錢
個重點已經唔係錢方面  你話我冇咁多零用錢
講笑吧?!我諗大部份香港人一日3蚊都儲到啦ma  
而家d online game 愈出就愈多on 9 game
比起幾年前ro 質素仲要低  睇見咁ge狀況  不禁令玩家嘆息
最後 如果話要比錢就唔玩 請你唔好玩 亦唔好再咁講呢d
(玩online game都要比錢 咩? ) 低質素ge話  希望各位看完
能冷靜想想自己對online game ge 心態 同埋再係咁樣 大家個個
都玩d 低質素ge online 就滿足ge話 日後online ge 發展會點呢?

回復 支持 反對

等佢等到頸都長信住佢先啦1月...之前又話暑假之後季尾=0=期待緊呢隻GAME
RO1都要月費啦如果係正GAME我覺得收月費無問題...其實反而D點數免費GAME
樣樣勁裝用錢買就得有咩意思呢...你玩遊戲都係享受打反黎果種興奮感覺
不過最驚還是驚佢出外掛...到時好似RO1咁外掛滿天飛咁就玩完
如果招版主我有興趣做呢個版既版主....想問下版主大陸版係咪已經出左?幾時出?

回復 支持 反對

我都等到kai 咗
玩咗超多隻online game
沒一隻係耐玩
唯有等ro2出
回復 支持 反對

收錢好正常ja- -以前玩左咁耐ro1都係比錢

希望佢快d出但係唔好搞到咁多bugs-_-
回復 支持 反對

我都唔敢對RO2有期望咁多= ="   次次對d game希望越大最後失望更大…如果連RO2 最後都令我失望既話,咁我真係乜game都唔洗玩lu= =
回復 支持 反對

永遠支持ro....
   希望佢再留給我一個
      美好回憶....
回復 支持 反對