打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一週一討論:轉點活動之我見

關閉 [複製鏈接]
點數我唔怕俾佢呃~不過要呃得有價值~

好似果次個男髮型~面具咁真係型到無朋友~

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

其實d野真係好樣衰~好心佢想搵錢都出d好睇d>< 如果佢出+5翼~一定好好搵
至於佢係唔係呃錢就見人見至啦~我就覺得唔係好呃^^因為我令外玩開果隻game,
一套裝成幾萬點=.=我覺得e d先叫呃錢!!!
其實e家e個代理好好架啦~d裝又有得用game錢買,唔一定用點。又成日更新有新活動!!!!
對番數碼戲胞就............e家個代理超好,不過lag同斷線問題就一定要快d改善><

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
笨小子 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

出靚d先啦,見仁見智,我覺得柒到無朋友,係咁

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

其實以前有好多都ok~不過近期就...........如你所講

評分

笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

辣椒呃錢 都由佢
d道具 有無自已風格先....  一味出d 怪裝比人換....
仲有 收咁多錢  反而  而家個sever...仲lag左..

評分

笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

風格一定無咩架啦~佢都係跟韓板=.= 不過如果真係講風格,支舒跑超有風格A"A 型爆[[bao_02]]

評分

笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 16# 的帖子

同意!!
我地個個叫代理,人地韓版緊係出先~
但我希望代理可以跟得上囉= =
我一早估到佢係髮形>頭部>手部>髮形>頭部>手部咁出@@
係估唔到今次個似頭部既東西係髮形姐..
回復 支持 反對

佢出呢D野對於我呢D唔買點GE人黎講真係好麻煩= ="
D人E+又唔只整係加普通SHOP買戈D +10 +9 = ="
仲要加多3同5...
對於之前買齊裝GE人又係唔公平,,
入點番黎又冇野買...比你有100套衫一次咪又係著得戈一件...
唔入點又拎唔到佢送戈D野...
所以我講得好扼錢其實=____=+
有D人為左拎戈樣野又要無無謂買幾百點...
D野又唔係平....
又SEVEN...  佢加野係好ATTRACTIVE...
不過個design就真係..嘔 =____=
學上面某人講...佢出埋哂d扼點野...都出得好睇d呀...
咩牛角...啦啦球...面具...不知所謂~___~

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
笨小子 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 BeaSaGa 於 13-4-2008 19:40 發表
點數我唔怕俾佢呃~不過要呃得有價值~

好似果次個男髮型~面具咁真係型到無朋友~

咪係= =
女果個都話好d
男果個...
我都唔知點講好

評分

笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 光與影 於 13-4-2008 22:57 發表

咪係= =
女果個都話好d
男果個...
我都唔知點講好

佢可能唔想人買根本xD
所以出成甘樣..等你卻步...諗真D先~___~
即使佢加能力值...甘SEVEN GE野真係著唔上身...
SEVEN IS POOR

評分

笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對