查看: 25552|回復: 36
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一週一討論:轉點活動之我見

關閉 [複製鏈接]
題目:轉點活動之我見
討論內容:近日經常出現轉點活動,請發表你對這些一連串的活動的意見。
會員參與討論時會依表現拿獎勵分數,大約1-10分左右
最踴躍參與者可獲500樂點,請大家踴躍參與
回復

我並沒有對依d轉點活動反感, 好多人話辣椒呃錢呃錢
咁點解依d活動搞完N咁多次都咁多人去玩
呃錢都咁多人去自願比人呃= =?
次次開放領後都見到成堆人用個堆新道具新技能黎打波
我好記得第一次+3 辣椒活動係手部 @@ 因為我都有去換
無可否認辣椒其實幾成功, 捉到消費者心理
就以一個三十幾C黎講籃板正常黎講好難上到九十幾
秒高版需要95數值, 用完堆+3 +3 + 3 +5後就上到九十幾
搶版快好多就緊係開心啦= =打機就係為開心
G系列都好重視自己命中, 當然係入得越多越好啦
所以都會買加三加五去加自己命中得分機會, 我自己就係其中一個
所以好多人都唔介意用大量金錢去買點數強化自己, 高人一等
我個fd依家個acc仲有1600點= =換換埋埋都用唔晒
我咁耐黎玩過三次轉點活動, 2次換加能力野, 1次換技能
對於我黎講真係幾吸引, 換完內向射球個兩日用左不下200次
1次都無比人block過, 對面比我用到講晒[email=!@#$%]!@#$%[/email]^&
而且換完d點又可以用, 所以玩下都無所謂啦~~
之前都係咁諗的我, 當我琴日見到個20 lv SG仲玩得勁過我
空身, 就知道其實係應該強化技術, 而唔係去買d加命中的東東= =
而且我見到好多能力值好高的版手搶版都唔勁, 就知道要自己應該點玩
做好防守, 多一個攻擊機會好過有個+3, mark死對面好過多招技
而且佢越出越樣衰搵鬼買咩, 唉, 幾時先有全場5打5玩

評分

參與人數 1樂點 +7 收起 理由
笨小子 + 7

查看全部評分

回復 支持 反對

抗議    辣椒呃錢

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 北比達 於 13-4-2008 09:57 發表
抗議    辣椒呃錢

反對!!我絕對支持佢呃錢!!呃得愈多愈好!!
起碼唔洗汁住![[yoyo_216]]
如果呃到錢又可能會改良SER
起碼都更新下掛[[yoyo_146]]
回復 支持 反對

原帖由 笨小子 於 13-4-2008 18:00 發表

反對!!我絕對支持佢呃錢!!呃得愈多愈好!!
起碼唔洗汁住![[yoyo_216]]
如果呃到錢又可能會改良SER
起碼都更新下掛[[yoyo_146]]

讚成~~~!!    佢有時出d轉點活動係有技送  又有加能力值既道具  
不過我就覺得佢收點方面有d過份  因為而家要成600~700點以上先有技~.~

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

我覺得唔錯~d道具有d好靚...況且又可以加能力值...可惜我唔係成日都夠點/.\

評分

笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

無乜意見...
衣d都係公司賺錢既方法...
賺到錢唔代表佢一定會更新...
當然希望佢快d...我好想玩5v5-_-
出下d道具都好既~
一來滿足下d玩家~
二來留住d玩家~
~~~~
基本上衣家d 收錢online game 月費都6十幾~百幾蚊.
佢一張點卡都五十蚊~~
靠出道具搵錢分分鐘重好搵過隻game收點.

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
笨小子 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

其實佢咁做目得都係要大家買佢D辣椒卡姐"

咁佢出D條件又幾吸引你幫佢D辣椒卡轉點WO!"

活動呢期真係幾多下 ... 差唔多 一、二個禮拜就轉一轉幾好"

起馬叫做有做野麻

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
笨小子 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

佢d野冇咁柒我唔反對= =
但係d野好柒=.=

評分

笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

唔認同....佢出D野都好怪呢.....飾物唔計∼∼女仔個+3髮型好難襯....

評分

笨小子 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對