查看: 1860|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 點樣軟人

我做控球後衛

但係又唔識軟人

仲要成日比軟返

唔該教下我點軟人.
回復

回復 支持 反對

好難講, 玩得多就知
你A基本上係要人地估錯方向/反應黎唔切未郁就軟到= =
回復 支持 反對

你係唔係清理垃圾的人?
軟人呢家野要練架...
你有大轉2就慢慢開始易架啦...
仲有你steal都有問題...steal呢...最好
係係人地插完花過下steal佢...易好多架..
錯唔好插我...只提供少量意見
本人是A CUP!!!
回復 支持 反對

原帖由 a99cch 於 15-4-2008 12:11 發表
你係唔係清理垃圾的人?
軟人呢家野要練架...
你有大轉2就慢慢開始易架啦...
仲有你steal都有問題...steal呢...最好
係係人地插完花過下steal佢...易好多架..
錯唔好插我...只提供少量意見
本人是A CUP!!!

跟你學A就無死[[yoyo_094]] 成日A梗有D經驗 a.a

唔比人軟好簡單,離開控球者十萬九千里is ok

比人軟得多就有經驗@@軟左咪等隻底補位@@怕咩姐
唔補仲可以小佢tim
回復 支持 反對

軟人既野要自己慢慢學番黎-w-''
5可以一步登天嫁..''
其實控後5一定系要軟人..
佢用qe 已經玩死好多人
回復 支持 反對

係牙...跟下我死A啦...我A得多依家知道幾時A了...
加油牙...玩得多自自然然會明白到軟人既技巧,
笨小子講:離開控球者十萬九千里is ok
唔好玩啦= ="咁不如唔好MARK?岩唔岩先,,,
周圍走,由佢慢慢射...唔好玩仲好啦咁<---岩唔岩先..
最緊要貼住個人卡實佢,唔好俾佢A,佢A親就一係俾你撞到冇左個波,一係cut左個插花
卡人呢家野好易學..慢慢來吧...!!!
A CUP冇時冇刻令人吸收新既知識架<---男兒當入樽對海南過場,初子教花道過段野之後花道講過句野!!!!!
加油牙!!!!!!!!!!!!
P.S:笨小子玩好你隻SG再講野吧!!!哈哈哈<--講笑而且
回復 支持 反對

咁d人成日話空曬都唔入嘛/.\
唔mark都ok姐xd

我隻sg玩到出神入化,不久既將來比起香港3分最準既pf還要準
回復 支持 反對

我希望你會咁啦....
最準既PF?係邊個= ="
我剩係知BIRD係大前,射3分都好X準囉
回復 支持 反對

玩 g 呢家野呢,,, 有lv就易勁嫁啦=___=
我戈時隻sg 26lv,,, 次次玩到我火都黎,,
我玩g 就好似新手甘,,我唔識軟人,,,下下射飛機,,,空哂都勁易射飛機,,
之後唔kur,,用xx x 到個sg 36lv,,, 有人mark都有好多時=___=
都唔係好洗軟佢 xD,,, LV就是王道
回復 支持 反對