查看: 11369|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 三國鼎立真係唔錯!!有冇玩既都入黎睇下啦!

呢兩日剛剛試玩呢隻game, 覺得真係唔錯。初初見到d game 圖, 以為好悶, 點知玩落真係有d驚喜。成隻game好似玩緊三國志+三國英傑傳既online 版咁。一次過組5個人, 同時行棋既感覺, 真係好大爽, 第一次玩呢類game可以咁爽。比起機戰同三國英傑果d, 我覺得呢個係一個進化版, 耐玩度高好多。得閒仲可以守下城, 打下其他國家入侵既玩家。再來仲可以用會議系統玩內政, 去訓練搜索或者建設自己座城... 好玩既地方真係講唔晒...

唔知其他有玩既朋友覺得隻game點呢?呀仲有, 我想約一班香港人玩同一個server, 係呢個post keep住聯絡吧^^
回復

原帖由 gtakiller2008 於 30-4-2008 07:21 發表
呢兩日剛剛試玩呢隻game, 覺得真係唔錯。初初見到d game 圖, 以為好悶, 點知玩落真係有d驚喜。成隻game好似玩緊三國志+三國英傑傳既online 版咁。一次過組5個人, 同時行棋既感覺, 真係好大爽, 第一次玩呢類game可以咁 ...

Well, i agree with you....I 've that feeling too.
Sorry I can't type chinese.....(In Library)
I will play with you!!!
I have a character LV 13 in Wu Force(Server 2)Just started yesterday (for few hours, need to know about the function)
If you want to play in Server 1 I will change it.
If you play on the same server tell Just tell me which country you gonna played and tell me in Chinese
I will switch it, it doesn't really matter.
Hope we can be friends and have a guild
回復 支持 反對

安唔到耶[[yoyo_013]]
回復 支持 反對

我都有玩, 同樓主都有類似感覺, 就係覺得好正。我自己比較鐘意捉武將系統, 好似話最多可以捉50個, 到時真係可以做到個個名將都有齊^.^

server方面, 我應該會玩比較人多既server, 始終online game 都係多人玩好d。
回復 支持 反對

D隻GAME初時真係好好玩..但玩係耐有好多問題...20LV開始會卡等
如果公測果時D武將要加潛力..武器又要沖..官方又唔會送比你唔賺錢..
真係好大問題..如果咁玩要好多錢...不過都可以唔用...廢D咁解
回復 支持 反對

如果可以俾d 武將離線修練會好d~本身都無咩時間online~係夜晚放工打幾場~基本上level 都好難追上去~就算用錢買經驗丹同好裝都無用~@@
回復 支持 反對

呀其實遊戲到左10lv有委任設定(自動打怪), 所以冇咩時間既朋友都唔會差太遠既@@
回復 支持 反對

點解個個討論區都見你個d post==
回復 支持 反對

哈可能樓主想多d人同佢一齊玩掛。呀, 我都係等緊公測, 一陣4:00就開server啦[[bao_36]]
回復 支持 反對

原帖由 onlinegamer 於 14-5-2008 05:19 發表
哈可能樓主想多d人同佢一齊玩掛。呀, 我都係等緊公測, 一陣4:00就開server啦[]

2點仲提早比我地更新下載@@好想快d玩tim-333333333333333333-[[bao_29]]
回復 支持 反對