打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享]我玩RO的經過-.-大家用入來分享下

Support you,but now I am attenting to Ro2
回復 支持 反對

[[bao_42]] [[bao_42]]
回復 支持 反對

感動既日子過得射別快=0=
回復 支持 反對

我一開始玩都係手動係lidia升....
唉,,死打難打,,打左幾個星期轉左隻刺客,,
果陣神金仲100萬一舊~"~
又沒外掛,又沒神裝,大家好開心....
之後因為外掛沒玩到...

後尾見到狂人出左,,決定玩番...
果陣係最開心既!
一班人純手動打,,我玩魔師
日日同個台灣朋友去蜈蚣區打怪,,
但係後尾個個公會朋友都沒玩....
外掛又入侵,,就沒玩lu...

後尾暑假再玩番,,2回事啦...
1個月1隻轉新99阿修...
日日一係online入pvp,一係攻城,
除左呢2樣野之外都係掛機....
發現原來個個都幽波果陣,
最後都係放棄左....

但係到今時今日我都覺得RO係隻最好系統既online game...無論pvp,升lv,沖裝....
如果RO可以變番以前....沒外掛,條街得d1,2轉果陣就好啦.....
回復 支持 反對

可惜後來好多bot,越玩越無心機
回復 支持 反對

look! look!
回復 支持 反對

LOOK! LOOK!
回復 支持 反對

RO都係我弟一隻玩既GMAE 我都係一開始就玩 玩左3年跟住比人爆左AC就冇玩了 仲記得果陣打城真係好好玩 之後我玩既GAME 全部都過唔到3個月 唔知點解 就唔想玩了 到依家我都仲好想玩返 但因為太多外掛 我放棄了[[bao_29]]
回復 支持 反對

ro 不是一隻普通online game   因為佢會使你  玩到  跟本停唔到手     真係可惜可惜  外掛害死左這隻game  唉
回復 支持 反對