查看: 5180|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享]我玩RO的經過-.-大家用入來分享下

我自己都好玩開始玩RO...果陣時細細個玩...就已經覺得好正。

一開始都係想做型D就玩左劍士...因為我果陣時成日去網吧...

識左網吧個員工...佢教我玩.....一開始由佢帶打波波利到14LV..

之後買左把14LV用GE刀比我(果陣真係覺得好勁)

之後...我就比呢個人帶上左不歸路= =

果陣時唔識野....佢帶到14Lv之後...帶我去夢羅克...

落去搶人打d蚯蚓(我果陣時仲手蚯蚓區...外掛..亦都好小)

姐係人打開頭你...就衝過去斬= =.........果陣時真係覺得無乜

問題....只係想d人唔好咁快殺死隻蚯蚓等我斬多幾刀= =

就係一個天真無邪ge小朋友就係咁變成一個小白....

終於做小白ge日子過去啦...我已經升到30幾lv啦...

網吧員工又再出現...叫我去打長老樹精...多強勁的對手啊呀!!!
(唔好係到笑...對我呢個只係得把14lv刀ge新手來講已經好勁)

果陣打長老樹精..爆hp都係打到3-4隻...想返去自己單p蚯蚓果陣被秒殺= =

結果又係到斬斬斬...長老樹精就係咁死左n咁多隻...我是樹精殺手...哇哈哈= =....

係斬長老樹精ge同時...我發覺枯木汁$62個....實在太爽....好多時d人又唔汁

爽爆.........就係咁一路打一路汁....搵左幾m返來....

突然...我係中央..小商人開ge商店內看見一個5防的強勁道具....才5000元

對於一直在用蛋殼帽的我來說...看到這麼強..又帥氣的傳說道具(防風眼鏡沒洞)

真便宜...又帥...我就用我第1用3m中的5千買下來....

買下來之後...一路覺得自己好型...直頭係溝死女-.-v

買完之後....就係咁...又走去斬長老樹精....

喝.....我斬斬斬....火箭術...我驚都未驚過....

待續.............= =
大家比d意見^_^
回復

往事只能回味..

唉....
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

往事只能回味..x1
a_a以前真係好正
回復 支持 反對

往事只能回味..x2
3m中ga5000都好貴下bor= =""
錦你就冇打過貴寶咩?
回復 支持 反對

往事只能回味X3
好耐冇玩ro啦...
看完你呢個故事令我回憶起好多ro回憶^^
回復 支持 反對

唉   ro已成過去  過去....
想起RO都係百感交集...

好懷念...... 以前一齊打城戰... 一齊打黑王... 唉...
回復 支持 反對

以前點同E家  外掛是仙境的象徵了
回復 支持 反對

原帖由 333222 於 12-5-2008 05:08 AM 發表
唉   ro已成過去  過去....
想起RO都係百感交集...

好懷念...... 以前一齊打城戰... 一齊打黑王... 唉...

說得好.....
不如大家都打一片對ro回憶文章呀....;P
回復 支持 反對

唉唉!!!我都想玩返ro.....
但係.
我覺得...
如果玩返勁冇引....

我以前日日放學弟1時間就玩ro

功課唔做考試唔溫書就係為左隻ro

放假去邊????(屋企同網吧)

我對ro真係覺得好正

到左e加回憶返以前..真係開心

到左出現外掛....我覺得d人上線都係為左掛緊

以前組隊打怪,..超,正

慢慢小人組隊打怪

開始用外掛....個ro d老手就開始冇玩

但係我都係算新手...仲未知...玩多2個月先知咩事

果時以經開始冇玩
回復 支持 反對

我仲記得我果陣玩..已經好耐..耐到都唔記得了
果陣仲係冇乜外掛
我玩魔法師我個fd用服士
10lv去打吳工 因為我點火長既關係先打到
其實火長手動好好用..只係外掛當道冇人用

後尾玩玩下都好勁 成日gvg都搶到城 經常搶到開太陽神既城
我唔係會長係其中一個會員啦..不過個公會大家好FD
之後每次出新野都有去探險 之前果D唔記得啦
之後打機械人 即係貝思波  打第一隻我就MVP中左晚鍾核心一
勁開心.好似中左6合彩咁哈哈
之後打RX呀..仲有成班組對去打研究所3樓
D怪好恐怖 我地都係組對勁TEAM先打到..果陣已經發到唔等錢洗
好多好多難忙既回憶...一提返就好百感交集
我諗好多人同我一樣 都會認為RO係一隻好多回憶起自己心中既GAME..

我係玩SAKARY既SER    蠍子王係我每個角色都有既三個字
不過而家冇玩 俾哂D 裝朋友仔
回復 支持 反對